FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.13 // 31.3.2020

​Osoita tukea seurallesi – #Seurapaitapäiväkotona tiistaina 31.3.2020

​Osoita tukea seurallesi – #Seurapaitapäiväkotona tiistaina 31.3.2020

Kuva: Olympiakomitea

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima – ja nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Nyt kun emme voi fyysisesti olla toistemme seurassa, halutaan korostaa yhteisöllisyyden merkitystä ja luoda uusia keinoja osoittaa yhteenkuuluvuutta. Yksi tällainen keino on tunnustaa oman rakkaan seuran värejä Seurapaitapäivänä – tällä kertaa se tapahtuu vain kotona ja somessa.

#Seurapaitapäiväkotona – näin osallistut mukaan:
- Kaiva kaapista rakkaan seurasi seurapaita ja pue se päälle tiistaina 31.3.
- Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän

Osallistuminen on helppoa ja turvallista ilman, että kenenkään tarvitsee lähteä väkijoukkojen keskelle. Seurapaitapäivä elää somessa, kuvien ja tekstien kautta. Osallistu seurapaitapäivään tiistaina 31.3.2020 jakamalla kuvasi somessa tunnisteilla #seurapaitapäivä #seurasydän.

Erinomainen keino tukea omaa seuraansa on myös tilata sen vanhan seurapaidan tilalle uusi, tuliterä versio. Pelipaidat ja muut fanituotteet sekä kausikortit löydät Veikkausliigaseurojen verkkokaupoista.

Lisää uutisia