FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.12 // 29.3.2020

TPS myynyt yli 800 kausikorttia

TPS myynyt yli 800 kausikorttia

Jere Koponen ja kumppanit saavat taas hyvän kannatukset.

TPS on myynyt Veikkausliigakaudelle 2020 jo yli 800 kausikorttia. Veikkausliigakauden alkamisajankohtaa siirrettiin pakon sanelemana koronavirusepidemian vuoksi jo huhtikuulta kesäkuulle.

- Ihmisillä on tällä hetkellä paljon muutakin mietittävää kuin alkava Veikkausliigakausi. Siksi olemmekin erittäin iloisia siitä, että kausikorttimyynti on jatkunut vilkkaana kaikista huolestuttavista uutisista ja epävarmuudesta huolimatta. Isot kiitokset kaikille kausikortin ostaneille koko seuran puolesta, TPS jalkapallon markkinointikoordinaattori Elina Salo kiittelee seuran sivuilla.

- Kukaan ei ole halunnut perua kausikorttiaan, vaikka kauden avaus on siirtynyt ja otteluohjelma on vielä täysin auki. Myös meidän omilla Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla sekä tietysti lisenssikorteilla pääsee tuttuun tapaan seuraamaan kotiotteluitamme koko kauden ajan. Lisäksi kaikki alle 12-vuotiaat lapset ovat lämpimästi tervetulleita ottelutapahtumiimme ilmaiseksi, Salo vielä muistuttaa.

TPS järjestää yhteistyökumppaninsa Huntterin kanssa yhteisen kausikorttikampanjan, jonka päävoittona on upea maastopyörä. TPS:n ja Huntterin kampanja päättyy tiistaina 31.3.2020 klo 23.59. Kaikki siihen mennessä kausikorttinsa ostaneet osallistuvat arvontaan, jonka palkintona on ORBEA MX 40 29" -merkkinen huippulaadukas ja moderni monikäyttöinen maastopyörä (sh. 719 €). Arvonta suoritetaan 1.4. ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

TPS:n kausikortin kaudelle 2020 voi tilata täältä.

Lähde: TPS:n kotisivut
Lisää uutisia