AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.12 // 29.3.2020

RoPS:n Muinonen keskittyy positiivisiin ajatuksiin – ”Turha ottaa ylimääräistä stressiä”

RoPS:n Muinonen keskittyy positiivisiin ajatuksiin – ”Turha ottaa ylimääräistä stressiä”

Eetu Muinonen on viihtynyt keittiössä loman aikana. (Kuva: Juha Tamminen)

Kun Veikkausliigajoukkueiden pelaajat viettävät parhaillaan vuosilomaa, on RoPS:n Eetu Muinonen pystynyt viettämään entistä enemmän aikaa perheensä kanssa.

Koronapandemia on myllertänyt pitkin maailmaa ja sen vaikutukset ovat näkyneet myös Suomessa. Veikkausliigan kauden alkua siirrettiin ja samalla liigapelaajat aloittivat vuosilomansa. Ensishokista toivottuaan Muinonen on keskittynyt ajattelemaan tilanteesta positiivisesti.

- Itselläni ensimmäinen reaktio oli, että alkoi hieman ahdistaa eikä tiennyt miten suhtautua asiaan. Eipä tässä kuitenkaan muuta kuin taistellaan vain ja tehdään se mitä pystytään. Epävarmuus on tietenkin pahin, mutta olen ihan positiivisella mielellä. Turha murehtia ja ottaa ylimääräistä stressiä asioista joihin ei voi itse vaikuttaa, Muinonen muistuttaa.

Muinonen ei ole myöskään pistänyt pahakseen sitä, että on saanut viettää kotona entistä enemmän aikaa perheen parissa.

- Olen tässä kehitellyt muutaman aika hyvän uuden reseptin. Ruokaa tulee laitettua ja lasten kanssa tulee oltua paljon. Välillä on ihan kivaa näinkin. On mahtavaa saada viettää enemmän aikaa noiden kahden lapsen kanssa, iloitsee Muinonen.

Lisää uutisia