FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.12 // 28.3.2020

Timi Lahti ei ole huolissaan pelituntuman puutteesta – ”Ei tämä ole kuitenkaan ensimmäinen kerta”

Timi Lahti ei ole huolissaan pelituntuman puutteesta – ”Ei tämä ole kuitenkaan ensimmäinen kerta”

Timi Lahti uskoo pelituntuman löytyvän nopeasti. (Kuva: Juha Tamminen)

Timi Lahti ehti pelata kahdessa talven harjoitusottelussa ennen kuin koronapandemia keskeytti valmistautumisen tulevaan kauteen. Yli puoli vuotta ilman täyttä peliä ollut Lahti uskoo kuitenkin löytävänsä rytmin nopeasti, jahka pelit taas käynnistyvät.

Lahti loukkasi takareitensä viime kauden lopulla ja eikä pystynyt pelaamaan talven Suomen Cupin otteluissa. Hän sai kuitenkin pelikokemusta vyön alle FC Lahden Espanjan leirillä, jossa hän käväisi hakemassa tuntumaa kahdessa ottelussa.

- Espanjassa pelasin ensimmäisessä ottelussa vartin ja toisessa 30 minuuttia, mutta pelirytmistä tulee nyt taukoa. Siinä mielessä tämä tuli nyt huonoon saumaan. Tuskin siinä ennen sarjakautta hirveän montaa peliä tulee pelattua, mutta tässä on pelejä uralla sen verran takana, että eiköhän se sieltä löydy, tuumaa Lahti.

Kokenut Lahti ei ole kuitenkaan huolissaan pelirytmin löytymisestä.

- Pelasin viimeksi 90-minuuttisen syyskuussa, että siinä mielessä tulee annettua tasoitusta niille, jotka pelasivat tässä talven aikana Suomen Cupia. Ei tämä ole kuitenkaan ensimmäinen kerta urallani, kun tulen takamatkalta. Olen sen suhteen ihan luottavainen. Ainoa asia mikä mietityttää on, että millä rytmillä sarjaa sitten tullaan pelaamaan ja kuinka tiiviissä tahdissa pelejä on. Taisi olla se kausi 2011, kun TamU ja AC Oulu jäivät ilman lisenssiä ja pelattiin kolminkertainen sarja. Se oli aikamoista rallia ja toivottavasti ei ihan samanlaista tule nyt, miettii Lahti.

Lisää uutisia