FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.12 // 27.3.2020

​"Yhdessä nauraen, jutellen ja heittäen vitsejä" - Inter ottanut uusia välineitä etäharjoitteluun

​"Yhdessä nauraen, jutellen ja heittäen vitsejä" - Inter ottanut uusia välineitä etäharjoitteluun

Michel Bellver ohjaa Inter-pelaajien harjoittelua etänä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin pelaajat viettävät parhaillaan vuosilomaa, mutta pitävät samalla huolta kunnostaan – etänä, mutta silti yhdessä.

Lomasta huolimatta Interin fysiikkavalmentaja Michel Bellver yhdessä muun valmennustiimin kanssa on luonut parhaat mahdolliset harjoitteluolosuhteet niille pelaajille, jotka tahtovat harjoitella myös lomansa aikana.

- Ammattipelaajille loma ei tarkoita harjoittelun päättymistä. Hyvän fyysisen kunnon ylläpitäminen on erityisen tärkeää koronaviruksen aikana, sillä hyvä fyysinen kunto tukee immuunipuolustusta luoden näin pientä lisäsuojaa.

- Olen lähettänyt jokaiselle pelaajalle henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman. Tietenkään emme edellytä heiltä sen noudattamista lomalla, mutta pelaajien kunniaksi on sanottava, että he ovat suhtautuneet tilanteeseen erittäin ammattimaisesti, Bellver kiittelee.

Bellver ja Interin pelaajat ovat ottaneet etäharjoittelussa avukseen myös Zoom-sovelluksen.

- Olemme nyt tehneet halukkaiden kanssa kaksi Zoom-harjoitusta ja jatkamme ensi viikolla, sillä koko joukkue on kokenut saavansa sekä henkisesti että fyysisesti energiaa yhteisestä tekemisestämme.

- Hienointa Zoom-treeneissämme on ollut voida kommunikoida kaikkien kanssa, nähdä heidät kaikki yhdessä nauraen, jutellen ja heittäen vitsejä. Tämä on kuitenkin jalkapallon ydin, joukkueemme sielu, ja meidän täytyy säilyttää se ennallaan.

Lisää uutisia