FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.12 // 27.3.2020

TPS:n Pikkarainen luottavaisena: ”Tästä selvitään kyllä”

TPS:n Pikkarainen luottavaisena: ”Tästä selvitään kyllä”

Tommi Pikkarainen luottaa TPS:n vahvaan seurayhteisöön. (Kuva: Juha Tamminen)

Maailmalla vallitseva tilanne aiheuttaa epävarmuutta usealla tasolla, mutta samalla yhteisöllisyys ja ihmisten auttamistahto ovat nostaneet päätään entistä vahvemmin. TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkaraisen mukaan juuri yhteisöllisyyden avulla myös seurat pystyvät selviämään vaikean tilanteen yli.

Useat seurat ovat lanseeranneet erilaisia tukemismuotoja ja myös TPS järjestää muun muassa pelipaitojen huutokauppaa kausikorttien myynnin rinnalle. Pikkaraisen mukaan TPS:n vahvat juuret auttavat sen läpi tämän tuulisen vaiheen läpi.

- Meillä on laaja kannatuspohja, historiaa ja myyjät myyvät, niin ne auttavat meitä tässä tilanteessa. TPS:lla on viimeisen vuosikymmenen aikana ollut pahempiakin taloudellisia vaikeuksia eikä tämä tähän lopu. Tästä selvitään kyllä, Pikkarainen toteaa luottavaisena.

Veikkausliigan kauden alku siirtyi vähintään kesäkuun alkuun ja Pikkarainen näkee siinä TPS:lle myös positiivisia asioita.

- Emme olleet kovinkaan tyytyväisiä ensimmäiseen otteluohjelmaan, joten jos seuraava olisi sitten parempi, Pikkarainen naurahtaa.

Lisää uutisia