FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.12 // 24.3.2020

TPS:n Pikkarainen ei ole huolissaan pelaajiensa kunnosta – ”Harjoitusmoraali on korkea”

TPS:n Pikkarainen ei ole huolissaan pelaajiensa kunnosta – ”Harjoitusmoraali on korkea”

Tommi Pikkarainen kiittelee pelaajiensa harjoitusmoraalia. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen kiittelee pelaajiensa aktiivisuutta meneillään olevan tauonkin aikana.

TPS:n pelaajat pitävät kuntoaan yllä harjoittelemalla omatoimisesti. Pikkaraisen mukaan valmentajan tilanne on haastavampi.

- Totuushan on se, ettei tulevaisuudesta tiedä kukaan. Suunnitella voi aina ja kaikkien pitää pysyä positiivisena. Tilanne on kaikille sama ja se on yhtä vaikea.

- Itse tällä hetkellä vielä pohdin ja odotan, kun ei ole vielä varmuutta asioista. Olen jutellut pelaajien kanssa ja pitänyt yllä fiilistä, ja jotkut ovat myös kysyneet vinkkejä harjoitteluun, keittiöremontin teosta tavoitettu Pikkarainen miettii.

Pikkarainen ei ole huolissaan pelaajiensa kunnosta, kun paluu harjoituksiin tapahtuu.

- Pelaajamme ovat nuoria ja heillä aikajänne on hieman erilainen kuin meillä vanhemmilla. Pelaajilla tuntuu olevan rento ilmapiiri ja joukkueessa on hyviä harjoittelijoita ja harjoitusmoraali on korkea, vaikkei joukkueena päästäkään harjoittelemaan. Minun ei tarvitse murehtia sitä missä kunnossa he palaavat takaisin harjoituksiin. Osa pelaajista pyrkii tänäkin aikana kehittämään itseään ja tulevat varmasti vähintään yhtä hyvässä kunnossa kuin olivat ennen. Siinä mielessä olen onnekas eikä minun tarvitse siitä huolehtia, Pikkarainen kiittelee.

Lisää uutisia