FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.12 // 24.3.2020

FC Lahden kotiasu on julkaistu

FC Lahden kotiasu on julkaistu

FC Lahden kauden 2020 kotipelipaita on julkaistu. Peliasuvalmistajana jatkaa FC Lahden pitkäaikainen kumppani Umbro.

Pelipaidan rinnassa pääsponsoreina jatkavat Halton ja Lahti Energia. Lisäksi rinnasta löytyvät seuran, Umbron ja Stadiumin logot. Paidan oikeasta hihasta löytyy Veikkausliigan logo. Oikeassa hihassa on myös Umbron hopeinen raita. Hartiasponsorina tällä kaudella on Planmill. Selässä pelinumeroita koristavat FC Lahden logot ja venetsianpunainen reunus. Pienenä yksityiskohtana selässä on myös pieni "Oi Lahti on" -teksti.

Ykkösasun pelishortsit ovat perinteitä kunnioittaen mustat. Takaosasta löytyvät Terveystalon ja uutena OP Päijät-Hämeen logot. Edessä ovat vanhaan tapaan luottokumppani Mamma Marian ja Etelä-Suomen Sanomien logot.

Maalivahtien asut vaihtelevat vastustajasta riippuen. Värivaihtoehtoina ovat siniset, keltaiset ja vihreät asut. Kotikentällä maalivahdit suosivat sinistä asua. FC Lahden vierasasut julkaistaan myöhemmin.

Katso FC Lahden uusi kotiasu seuran sivuilta.

Lisää uutisia