FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.12 // 23.3.2020

​KuPS:n Tommi Jyry nauttiii harjoittelusta yksinkin – "Yritän löytää hyvän sekoituksen"

​KuPS:n Tommi Jyry nauttiii harjoittelusta yksinkin – "Yritän löytää hyvän sekoituksen"

Tommi Jyry vetää kovaa omatoimisestikin. (Kuva: Juha Tamminen)

Hallitsevan mestarin KuPS:n joukkue siirtyi aikaistettuun lomanviettoon koronavirusepidemian myötä, mutta harjoittelu ei toki loppunut.

KuPS-pelaajista Tommi Jyry matkasi pian loman alkamisen jälkeen kohti Helsinkiä, jossa harjoittelu jatkuu nyt vähän toisella tapaa.

- Meillä on nyt lomaviikot, mutta kaikki ymmärtävät, että olemme ammattilaisia ja meidän on pidettävä itsemme kunnossa. Tämänhetkisen tiedon mukaan joukkueharjoitukset jatkuvat taas 12. huhtikuuta, Jyry kertoi Yle Sportenille.

Omatoiminen harjoittelu sinänsä sopii Jyrylle hänen omasta mielestään hyvin.

- Olemme saaneet tarkat ohjeet fysiikkavalmentajaltamme – ennen kaikkea juoksuharjoittelun suhteen – mutta pidän myös omatoimisesta harjoittelusta ja siitä, että voin keskittyä siihen mikä kehittää minua eniten juuri nyt, Jyry toteaa.

- Yritän löytää hyvän sekoituksen omiin harjoituksiini. Paljon on kyse räjähtävyydestä ja nopeudesta. olen niiden kanssa tehnyt töitä koko talven. Kunnossa ei ole mitään vikaa, eikä pallotuntuma katoa minnekään. Nyt pitää vain olla valmiina ottelutempoon heti, eikä käyttää puolta kautta sen löytämiseen.

Jyry myöntää että päätös kauden alun siirtämisestä ei alkuun tuntunut hyvältä, mutta toteaa samalla päätöksen olleen ehdottoman oikea.

- Ensi tunne oli pettymys sen jälkeen, kun oli harjoitellut todella kovaa kaksi kuukautta. Katkeraa, mutta samalla kaikki tietävät mikä tilanne on. Tämä oli oikea päätös.

- On hauskempi pelata yleisön edessä ja nyt olisi muuten ollut edessä pelejä tyhjille katsomoille aika pitkään, Jyry lisää.

Lähde: Yle Sporten
Lisää uutisia