FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.11 // 21.3.2020

​TPS-luotsi Pikkarainen kehuu: "Pelaajat ymmärtävät poikkeukselliset olosuhteet erittäin hyvin"

​TPS-luotsi Pikkarainen kehuu: "Pelaajat ymmärtävät poikkeukselliset olosuhteet erittäin hyvin"

Tommi Pikkarainen kiittelee pelaajien asennoitumista. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS:ssa on monen muun Veikkausliigaseuran tavoin tehty pikavauhdilla lomajärjestelyitä koronavirustilanteen siirrettyä kauden alkua.

TPS:n kaikki Veikkausliigapelaajat ovat joustaneet vuosiloman ennakkoilmoituksen aikataulusta. Kaikki pelaajat ovat myös hyväksyneet lakisääteisen vuosiloman poikkeuksellisen ajankohdan. Lisäksi kaikki pelaajat ovat hyväksyneet sen, että Veikkausliigakausi 2020 saattaa venyä ajallisesti normaalin sopimuskauden yli.

- Meidän omat pelaajamme ymmärtävät nämä poikkeukselliset olosuhteet erittäin hyvin ja myös Jalkapallon Pelaajayhdistys on joustanut hienosti tässä tilanteessa, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen kiittelee.

- Veikkausliigakauden pitäisi alkaa kesäkuun alussa ja näillä järjestelyillä saamme sovittua yhteen voimassa olevat joukkueharjoitteluun liittyvät rajoitteet, pelaajien vuosilomat, uuden vielä alkavan harjoittelukauden sekä itse Veikkausliigakauden alkamisen, Pikkarainen vielä täsmentää.

vko.48 // 2.12.2020
Lisää uutisia