FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.11 // 21.3.2020

Tammilehto kertoo miten on muuttunut vuosien varrella - "Siitä ei ollut joukkueelle hirveästi hyötyä"

Tammilehto kertoo miten on muuttunut vuosien varrella - "Siitä ei ollut joukkueelle hirveästi hyötyä"

Duarte Tammilehto myöntää rauhoittuneensa vuosien varrella. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan kapteeni Duarte Tammilehdolla alkaa yhdeksäs kausi Veikkausliigassa. Fyysinen keskikenttäpelaaja toivoo saaneensa hieman rauhallisuutta omiin otteisiinsa.

Tammilehto debytoi Veikkausliigassa Hongan paidassa kaudella 2011 ja on edustanut urallaan myös TPS:aa, IFK Mariehamnia ja FC Lahtea. Erityisesti uransa alkuaikoina Tammilehto tunnettiin korttiherkkänä pelaajana, joka keräsi pahimmillaan yhden kauden aikana yhdeksän korttia. Viime kaudella hänelle näytettiin keltaista "vain" neljästi.

- Toivottavasti olen vähän rauhallisempi. En tiedä pidänkö edelleen hallussani Veikkausliigan yhden kauden korttiennätystä. Siitä ei ollut joukkueelle hirveästi hyötyä, että huilasin loppukaudesta joka toisen ottelun. Toivottavasti olen luotettavampi ja tietysti kokemus tuo mukanaan joitain hyviä asioita, Tammilehto kertoo Suplan podcastissa.

Pelitavaltaan Tammilehto ei kuitenkaan näe muuttuneensa.

- Koen, että olen fyysisesti aika samassa kuin nuorempana. Sellainen rauhallisuus ja kokemus näkyvät toivottavasti positiivisena sekä kentällä että sen ulkopuolella. En pelaajana kuitenkaan ole hirveästi muuttunut.

Kuuntele lisää Tammilehdon mietteitä Suplan podcastista.

Lähde: Supla
Lisää uutisia