FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.11 // 19.3.2020

​SJK:n pelipaitaharvinaisuuksia huutokauppaan - yli 70 paitaa vuosien varrelta huudettavissa

​SJK:n pelipaitaharvinaisuuksia huutokauppaan - yli 70 paitaa vuosien varrelta huudettavissa

Mihkel Aksalu koko-oranssisissa väreissä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on aloittanut Huuto.netissä pelikäytössä olleiden aitojen SJK-pelipaitojen huutokaupan, jolla kerätään varoja seuran tueksi.

Kerätystä kokonaissummasta lahjoitetaan lyhentämättömänä 15% SJK-junioreiden toiminnan tukemiseen. Koronavirusepidemia vaikuttaa molempien seurojen toimintaan merkittävästi ja SJK tulee tekemään useampia erilaisia kampanjoita, joilla pyritään turvaamaan normaali jatkuvuus myös poikkeustilan jälkeen.

SJK:n virallisessa Huuto.net profiilissa on myynnissä yli 70 pelikäytössä ollutta SJK:n pelipaitaa vuosien varrelta. Mukana on todellisia harvinaisuuksia, kuten Viron A-maajoukkuemaalivahdin ja SJK:n entisen kapteenin Mihkel Aksalun kokonainen oranssi maalivahdin peliasu sukista lähtien. Mukana on niin koti- kuin vieraspelipaitoja sekä muita kokonaisia asukokonaisuuksia.

Käy tutustumassa huutokaupan valikoimaan a osallistu huutokauppaan. Huutokauppa päättyy tulevana sunnuntaina 22.3. kello 21.00. Jos juuri ennen sulkeutumista tulee lisää huutoja johonkin kohteeseen, lisää Huuto.net aina automaattisesti 5 minuuttia lisää aikaa huutojen suorittamiseen.

Lisää toimia on tulossa, ja tässä vaiheessa SJK on jo käynnistänyt yrityksille suunnatun kampanjan. Käynnissä on myös kausikorttikampanja, jossa ensimmäiset 200 kausikortin joko SJK:n tai SJK Akatemian peleihin maalis-toukokuun aikana ostavat saavat kaupan päälle Meidän Kerho T-paidan Mehmet Hetemaj'n nimikirjoituksella.

SJK:n ja SJK Akatemian kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä arkisin klo 9-17 SJK Shopissa. SJK Shopista myös aidot SJK-fanituotteet.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia