FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.11 // 19.3.2020

​Inter avasi jo lipunmyynnin kauden 2020 kotiavaukseen – myös tukilippuja saatavilla

​Inter avasi jo lipunmyynnin kauden 2020 kotiavaukseen – myös tukilippuja saatavilla

Veritas Stadion odottaa Veikkausliigakauden alkua. (Kuva: Juha Tamminen)

Vallitseva koronavirustilanne ja sen hallitsemiseksi tehdyt toimet vaikuttavat muiden seurojen tapaan suuresti myös FC Interin toimintaan.

Yhteiskunnallinen tilanne on vakava ja Inter seuraa toiminnassaan kansallisia ohjeistuksia. Tämä luo haasteita meistä jokaiselle, niin myös seuralle. Mitä pienemmin kolhuin tästä poikkeustilanteesta selviämme, sitä laadukkaampaa toimintaa voimme tarjota tilanteen jälleen normalisoiduttua.

Inter-perhe on ottanut tilanteen tuomat haasteet vastaan yhdessä. Seurassa ollaan suunnattoman kiitollisia avusta ja ymmärryksestä, jota kumppanit, kannattajat, pelaajat, perheet ja kaikki muut ovat osoittaneet tänä aikana.

Inter katsoo myös vakaasti kohti tulevaa. Vaikka Veikkausliigan otteluohjelma kaudelle 2020 ei ole vielä tiedossa, FC Inter on avannut lipunmyynnin kauden ensimmäiseen kotiotteluun. Liput ovat voimassa pelattiinpa matsi milloin tahansa. Voit valita tavallisen aikuisten lipun tai alennusryhmän lipun.

Valittavana on myös normaalia hintavampia tukilippuja. Näillä ostat itsellesi sisäänpääsyn otteluun ja tuet samalla seuran muuta toimintaa.

Lue lisää lipunmyynnistä ja muista keinoista tukea Interin toimintaa haastavassa tilanteessa alla olevan lähdelinkin kautta.

Lisää uutisia