FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.10 // 15.3.2020

​KuPS:n joukkue vuosilomalle

​KuPS:n joukkue vuosilomalle

Kuva: Juha Tamminen

KuPS:n miesten ja naisten edustusjoukkueet jäävät vuosilomalle.

Koronavirus ja sen ehkäisytoimet vaikuttavat vahvasti myös urheiluseurojen toimintaan. Suomen Palloliitto on kehottanut seuroja perumaan harjoitustapahtumat maaliskuun loppuun asti ja Kuopion Palloseura on toiminut näiden ohjeiden mukaisesti.

Seuran johto ja edustusjoukkueet päätyivät yhdessä lopputulemaan, jonka seurauksena sekä miesten että naisten edustusjoukkueet jäävät lauantaina 14.3. vuosilomalle. Miesten joukkueen on tarkoitus palata harjoituksiin 12.4., jolloin koronaviruksen ehkäisytoimet ovat toivottavasti tehonneet ja valmistautuminen kohti pelikautta 2020 voi jatkua. Naisten joukkue palaa harjoituksiin myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Kuopion Palloseura priorisoi tällä päätöksellä pelaajien ja heidän lähipiirinsä terveyttä. Seura noudattaa kaikessa toiminnassaan viranomaisten ohjeistusta ja tiedottaa mahdollisista muutoksista suunnitelmiin tilanteen sitä vaatiessa.

Lisää uutisia