AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.10 // 12.3.2020

​Lisää Huuhkajakokemusta IFK Mariehamniin - Kalle Taimi sopimukseen

​Lisää Huuhkajakokemusta IFK Mariehamniin - Kalle Taimi sopimukseen

Kalle Taimi vaihtaa Grönvittin väreihin. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamnin pelaajaryhmän kokoamisessa viimeinenkin palanen saatiin kohdalleen, kun Kalle Taimi siirtyy vahvistamaan joukkuetta.

28-vuotias Taimi pelasi viime kaudella KuPS:ssa ja siirtyy Maarianhaminaan näin ollen Suomen mestarina. Veikkausliigakokemusta hänellä on myös PS Kemistä ja FC Lahdesta. Huuhkajissa Taimi on esiintynyt kahdessa ottelussa ja viimeistellyt yhden maajoukkuemaalin.

Topparin tai laitapakin tontilla viihtyvät Taimi on IFK Mariehamnin toinen Huuhkajakokemusta edustava hankinta puolustuspäähän Mikko Sumusalon ohella.

- Kun talvikausi on edennyt jo pitkälle ja alkaa viimeinen kuukausi ennen Veikkausliigakauden alkua huhtikuussa, olemme sanoneet että tavoite on täydentää pelaajaryhmäämme osin lisäkokemuksella ja osin vielä yhdellä keskuspuolustajalla, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson toteaa.

- Nyt kun saimme tilaisuuden hankkia Kalle joukkueeseen, on tämä aivan täydellistä. Hän on kokenut Veikkausliigapelaaja, joka on esiintynyt niin hyvin että teki maajoukkuedebyyttinsä niinkin myöhään kuin vuonna 2018. Viime kaudella hänestä tuli mestari KuPS:ssa, joten olemme saaneet laatupelaajan ryhmään. Hänen hankintansa myötä meillä on nyt suunnitelmiemme mukaan ryhmä koossa.

IFK:n ja Taimen sopimus kattaa kauden 2020.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia