FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.10 // 10.3.2020

HIFK:lle toinen niukka tappio harjoitusleirillä - paluu kotiin keskiviikkona

HIFK:lle toinen niukka tappio harjoitusleirillä - paluu kotiin keskiviikkona

Sakari Tukiainen iski HIFK:n maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n leiri Solessa jatkui tiistaina toisen harjoitusottelun merkeissä ja tuloksena oli ensimmäisen tapaan niukka tappio kovalle vastustajalle.

HIFK sai vastaansa erittäin kovatasoisen joukkueen eli Valko-Venäjän pääsarjassa pelaavan FC Rukh Brestin. HIFK hävisi sunnuntaina leirin ensimmäisessä harjoitusottelussa ukrainalaiselle FC Mykolaiville lukemin 0-1. Tämänpäiväinen avauskokoonpano koostui pääpiirteittäin sunnuntaina huilanneista tai pienempiä minuutteja pelanneista pelaajista.

Ensimmäinen puoliaika päättyi 1-1 -tasalukemiin ja HIFK:n maalin viimeisteli Sakari Tukiainen ottelun 16. peliminuutilla. Maali oli Tukiaiselle kauden ensimmäinen. Ottelun kokonaiskuva oli tasainen ja peli eteni pitkään samassa tilanteessa, kunnes valkovenäläiset tekivät voittomaaliksi jääneen 1-2 -osuman, kun ottelun toista puoliaikaa oli pelattu noin parikymmentä minuuttia.

Tämän toisen harjoitusottelun myötä HIFK:n harjoitusleiri alkaa olla paketissa ja joukkue matkustaa huomenna takaisin Suomeen. Seuraavan kerran HIFK nähdään pelikentillä jo lauantaina, jolloin se kohtaa EIF:n harjoitusottelussa Tammisaaressa klo 14.00.

HIFK:n kokoonpano:
77 Arnold Origi (mv), 6 Riku Selander (68' 18 Matias Hänninen), 4 Hannu Patronen (c), 34 Tuukka Andberg, 2 Macario Hing-Glover, 8 Jukka Halme, 7 Jani Bäckman, 7 Moshtagh Yaghoubi (56' 9 Luís Henrique), 13 Joel Mattsson, 11 Sakari Tukiainen (56' 19 Kevin Larsson), 14 Erikson Carlos (71' 21 Sydney Lokale)

Lisää uutisia