AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 6.3.2020

Tuttu vahvistus keskikentälle - ​Matej Hradecky palaa SJK-paitaan

Tuttu vahvistus keskikentälle - ​Matej Hradecky palaa SJK-paitaan

Matej Hradecky palaa Seinäjoelle. (Kuva: SJK)

SJK:ssa Suomen Cupin ja Veikkausliigan pronssia kaudella 2016 voittanut Matej Hradecky palaa Seinäjoelle. Suomen maajoukkueessakin esiintynyt keskikenttäpelaaja on solminut SJK:n kanssa sopimuksen kaudesta 2020.

Urallaan ainoastaan Turun Palloseuraa ja SJK:ta edustanut 24-vuotias Matej Hradecky on pelipaikaltaan keskikenttäpelaaja. Hän edusti SJK:ta kausilla 2016 ja 2017, mutta loukkaantui vakavasti ja missasi koko kauden 2017. Myöhemmin toipuminen otti takapakkia uuden loukkaantumisen myötä ja Hradecky palasi Turkuun.

Kaudella 2019 Hradecky teki paluun kentälle kasvattajaseurassaan ollen mukana nostamassa Palloseuraa takaisin Veikkausliigaan. Hradeckyn debyytti Suomen A-maajoukkueessa syntyi tammikuussa 2016 Islantia vastaan pelatussa harjoitusottelussa ja hän pelasi harjoitusottelun Suomen paidassa myös tammikuussa 2017.

Lääkärintarkastukset tehtiin alkuviikon aikana ja sopimus allekirjoitettiin niiden jälkeen. Hradecky liittyy SJK.n harjoitusryhmään maanantaina ja on valmis pukemaan SJK-paidan päälleen jo seuraavassa ottelussa.

- Tänne on kiva tulla takaisin. Tiedän, että täällä pelaajista pidetään hyvää huolta ja kaikki on lähellä. Täältä myös löytyy aivan kaikki mitä jalkapalloilija tarvitsee. Nyt haluan ottaa seuraavan askeleen urallani ja tehdä sen SJK:n kanssa, sanoo Matej Hradecky.

- Haluan myös antaa kiitokset TPS:lle kaikesta. Olen saanut sieltä kaiken ja sain heiltä viime vuonna uuden mahdollisuuden palata huipulle. Viime kausi oli mahtava, kiittelee Hradecky kasvattajaseuraansa.

SJK-johdossa ollaan mielissään tutun pelimiehen paluusta Seinäjoelle.

- Olemme todella iloisia, että Matej liittyi jälleen mukaamme kaudeksi 2020. Hän on lahjakas jalkapalloilija, joka luonteensa ja kykyjensä puolesta sopii hyvin ryhmäämme. Ominaisuuksillaan hän täydentää mainiosti meidän keskikenttäämme, kuvailee SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

- Matej'n historia SJK:ssa on kaikilla tiedossa, joten nyt keskitymme vain tulevaan. Hän pelasi ehjän kauden TPS:ssä, joten hänellä on hyvä pohja palata siihen, mihin hän täällä jäi. Hän on kokoisekseen taitava ja liikkuva pelaaja, mutta totta kai töitä on vielä edessä, että hän pääsee huippukuntoon, kertoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia