FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.09 // 6.3.2020

IFK Mariehamnille hyviä uutisia sairastuvalta harjoitusottelun alla

IFK Mariehamnille hyviä uutisia sairastuvalta harjoitusottelun alla

IFK Mariehamn kohtaa lauantaina Superettaniin nousseen Akropolis IF:n. Ottelu pelataan Grimstan kentällä Brommassa Tukholman pohjoispuolella. Ottelu alkaa kello 15.15 Suomen aikaa.

50-vuotias Akropolis IF on lähtöisin Pohjois-Tukholman Kistasta, josta se on hitaasti ja varmasti noussut ylemmäs kohti Ruotsin huipputasoa. Vuonna 2015 sillä oli ensimmäinen mahdollisuus nousta Superettaniin, mutta tuolloin IK Frej oli liian kova vastus. Kolme vuotta myöhemmin joukkueet kohtasivat jälleen karsinnoissa ja tuolloinkin IK Frej veti pidemmän korren. Viime vuonna Akropolis IF voitti kuitenkin oman lohkonsa näytöstyyliin ja nousi ensimmäistä kertaa historiansa aikana Ruotsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Nousua olivat mahdollistamassa myös IFK:ssa kaudella 2018 pelanneet Nicklas Maripuu ja Pontus Åsbrink.

Ennen lauantain ottelua IFK:n leiristä kuuluu hyviä uutisia. Pitkän poissaolon jälkeen Aristote Mboma on valmis palaamaan tositoimiin ja on mukana kokoonpanossa. Lisäksi Albion Ademi ja Yanga Baliso nähdään kokoonpanossa molempien oltua sivussa viime viikonlopun HIFK-ottelusta. Mikko Sumusalon pelaaminen on kysymysmerkki ja Peter Makrillos, Marc Nordqvist sekä Aapo Mäenpää ovat varmuudella sivussa. Mäenpään toipuminen on kuitenkin edistynyt ja hän on saanut kipsin pois kädestään.

Lisää uutisia