FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.09 // 6.3.2020

​HJK sai kovatasoisen mittarin: "Selkeästi tämän kauden paras"

​HJK sai kovatasoisen mittarin: "Selkeästi tämän kauden paras"

Kuva: Juha Tamminen

HJK:n harjoitusottelu Bergenissä SK Brannia vastaan päättyi tasan 1-1.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti HJK:n hallinnassa, mutta Brann meni kuitenkin johtoon 9. minuutilla. Norjalaisjoukkueen suomalaispelaaja Robert Taylor keskitti kulmapotkun maalin edustalle, josta Kristoffer Barmen puski isännät johtoon.

Toisen puoliajan Klubi aloitti jälleen vahvasti. Jo toisella minuutilla HJK oli tehdä tasoituksen, kun Nikolai Alho ohjasi Rasmus Schüllerin keskityksen maalin edustalle. Riku Riskin laukaus meni kuitenkin niukasti ohi.

Ottelun 77. minuutilla HJK sain parhaan paikkansa. Ferhan Hasani ja Roope Riski pelasivat hienosti seinäsyötöillä Hasanin läpi, mutta Brannin maalivahti Ralf Fährmann venyi loisto torjuntaan.

Viisi minuuttia myöhemmin Riku Riski pelasi pallon Nikolai Alholle laidalle, josta Alho keskitti matalan pallon maalin eteen takatolpan tuntumaan. Atom Tanaka sijoitti pallon maaliin, mutta tilanne liputettiin paitsioksi.

Peliaikaa oli enää kaksi minuuttia jäljellä, kun HJK sai kulmapotkun. David Brownen antama keskitys tuli mainiosti maalin eteen, josta Roope Riski ohjasi pallon kantapäällään maaliin ruuhkan keskeltä ja HJK tuli tasoihin.

Enempää maaleja ei nähty, joten vauhdikas ja tasainen ottelu päättyi 1-1.

– Lopputulos 1-1 hyvää vastustajaa vastaan. Selkeäsi erilaista vastustajaa, ihan fyysisesti, kaksinkamppailuvoimaltaan ja juoksuvoimaltaan, selkeästi tämän kauden paras, kommentoi päävalmentaja Toni Koskela HJK:n verkkosivuilla.

– Tasuri oli tietyllä tavalla vähän pettymys, koska kokonaisuutena mielestäni olimme ottelua hallitsevampi ja parempi joukkue ja vielä vieraskentällä. Loimme hyvän määrän maalipaikkoja ja hyvä juttu tietysti, että pystyimme lopussa vielä tulemaan tasoihin.

HJK:n seuraava ottelu on Suomen Cupin neljännesvälierä KPV vs HJK, joka pelataan Kokkolassa Kippari-hallissa. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia