FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.09 // 5.3.2020

FC Lahden leirissä tyytyväisiä voittoon – ”Vastustaja yllättyi”

FC Lahden leirissä tyytyväisiä voittoon – ”Vastustaja yllättyi”

FC Lahti nappasi komean 2-0-voiton Espanjan leirillä katalaaniseura Santfeliuenc FC:stä. Lahtelaisten maaleista vastasivat keskikenttämiehet Henri Eninful ja Mikko Kuningas.

Ottelun jälkeen FC Lahden tuorein sopimuspelaaja Mikko Kuningas oli tyytyväinen suoritukseensa. Hän kuvaili ottelua vauhdikkaaksi. Maalistaan keskikenttämies jakoi kiitosta myös joukkuekavereilleen.

- Peli itsessään oli vauhdikas. Vastustaja aloitti ottelun kovalla tempolla. Pääsimme nopeasti siihen itsekin kiinni. Toteutimme hyvin niitä asioita, jotka olivat päivän teeman mukaisia. Keskityimme prässipeliimme ja saimme sen toimimaan tosi hyvin läpi pelin. Saimme riistettyä pallon ja pallo pelattiin Hambolle. Hambo löysi Assehnounin puolustuslinjan edestä ja jatkoi pallon yhdellä kosketuksella siten vapauttaen minut keskisektorille maalintekoon. Pienen kuljetuksen jälkeen pääsin laittamaan pallon alakulmaan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, Kuningas kertaa ottelua lahtelaisten sivuilla.

Myös FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli piti ottelua vauhdikkaana. Zeneli uskoo, että Santfeliuenc yllättyi Lahden temposta. Hän oli kaiken kaikkiaan tyytyväinen joukkueensa suoritukseen.

- Ottelu oli vauhdikas ja korkeatasoinen sekä laadullisesti että tempoltaan. Vastustaja yllättyi, siitä, että kykenimme pitämään tempoa niin korkeana. Pyrimme pitämään pelin kontrollissa. Teemanamme meillä oli tempotason nosto ja korkea prässi ja varsinkin toisella jaksolla vastustaja sai vain kaksi vetoa sivuvapareista, eikä ainuttakaan rakennettua tilannetta. Peli oli kaikkinensa hyvä, Zeneli kertoi.

Lisää uutisia