FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.09 // 2.3.2020

HIFK ja Suomen Hierojakoulut yhteistyöhön Veikkausliigakaudella 2020

HIFK ja Suomen Hierojakoulut yhteistyöhön Veikkausliigakaudella 2020

HIFK Fotboll Ab ja Suomen Hierojakoulut Oy ovat päässeet sopimukseen yhteistyöstä tulevan Veikkausliigakauden aikana.

Yhteistyösopimuksen myötä HIFK pystyy tarjoamaan pelaajilleen entistä kattavammat mahdollisuudet urheiluhierontaan kauden aikana. Suomen Hierojakouluilla on toimipisteitä useissa kaupungeissa ympäri Suomen ja niistä kaksi (Erottaja ja Iso Omena) sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

HIFK:n kausikorttilaisille on Veikkausliigakauden 2020 aikana tarjolla tarjoushintaista hierontaa Erottajan ja Iso Omenan toimipisteissä. Kauden 2020 HIFK:n kausikorttia näyttämällä saa -5€ alennuksen ammattilaisten ja valmistuneiden hierojien 50 minuutin hieronnasta sarjakauden ollessa käynnissä.

– Suomen Hierojakoulut Oy on suurin hierojakoulutusta ja -palveluita tarjoava yritys Suomessa. Meillä on kahdeksan toimipistettä ympäri Suomen, joista kaksi sijaitsee Helsingissä ja Espoossa. Koulutamme hierojia, ja monipuolisen lisäkoulutusvalikoimamme kaikista suosituin koulutus on urheiluhieronta, kommentoi Suomen Hierojakoulut Oy:n toimitusjohtaja Kati Krogerus.

- Odotamme tulevaa yhteistyötä, sillä yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan pelaajille laadukkaita palveluitamme ja olemaan tällä tavoin mukana ylläpitämässä pelikuntoisuutta sekä ennaltaehkäistä tapaturmien ja rasitusvammojen syntymistä. Yhteistyö tarjoaa myös upeat oppimismahdollisuudet opiskelijoillemme, sillä he pääsevät näkemään hyvin läheltä käytännössä ammattiurheilijoiden valmennusta, lihashuoltoa sekä sitä, kuinka hieronnalla pystytään vaikuttamaan pelaajien fyysiseen toimintakykyyn. Lähdemme innolla rakentamaan yhteistyötä HIFK:n kanssa ja haluamme tukea heidän menestystä pelikentillä omalla osaamisellamme.

– Yhteistyö Suomen Hierojakoulut Oy:n kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota meidän pelaajille hyvää ja monipuolista urheiluhierontaa, joka on tärkeää palautumisen ja loukkaantumisten ehkäisyn kannalta. Fysiikkavalmentajamme Risto-Matti Toivosen aloitteesta pääsimme nopeasti keskusteluun Hierontakoulujen kanssa ja kun intressit yhteistyötä kohtaan olivat molemminpuoliset, oli sopimukseen lopulta helppoa päästä, toteaa HIFK:n toimitusjohtaja Christoffer Perret.

Lisää uutisia