vko.08 // 29.2.2020

​Maximo Tolonen hautasi HIFK:n jatkohaaveet tylyllä tavalla

Maximo Tolosen viime hetkien maali nosti Grönvittin tasoihin. (Kuva: IFK Mariehamn)

HIFK:n tie jatkoon Suomen Cupissa nousi pystyyn lauantaina Eckerössä IFK Mariehamnia vastaan pelatun 2-2-tasapelin myötä.

TPS:n kärsittyä aiemmin lauantaina tappion FC Interille asetelma oli HIFK:n kannalta selvä: voitto IFK Mariehamnista varmistaisi cupin karsintalohkon neljännen sijan ja pääsyn jatkopeleihin.

Pitkään näyttikin HIFK:n kannalta hyvältä, kun joukkue siirtyi toisella jaksolla jo 2-0-johtoon. Yvan Yaganin maali 81. minuutilla näytti jäävän vain lohdutusmaaliksi isännille, mutta HIFK:n niskaan tuli jääkylmää vettä neljännellä lisäaikaminuutilla, kun Maximo Tolonen pamautti Grönvittille tasoituksen.

- Tuntuu mahtavalta nousta 2-2:een, kun olimme jo 0-2 tappiolla, iloitsi Tolonen ottelun jälkeen.

Tulos merkitsi sitä, että kummankin IFK:n taival cupissa päättyi karsintalohkoon.

Lähde: Nya Åland