AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 29.2.2020

Hradeckya ei nähdä TPS-paidassa kaudella 2020 - haussa vielä vahvistuksia

Hradeckya ei nähdä TPS-paidassa kaudella 2020 - haussa vielä vahvistuksia

TPS:n joukkueesta puuttuu vielä muutama palanen. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS päättää Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan lauantain derbyllä FC Interiä vastaan ja samalla joukkueen rakentaminen jatkuu.

TPS julkisti aikaisemmin tällä viikolla kaksi uutta pelaajasopimusta, kun laitahyökkääjä Tehe Olawale sekä laitapuolustaja Masahudu Alhassan allekirjoittivat kauden 2020 mittaiset sopimukset raitapaitojen kanssa.

- Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että saatiin erinomaisia pelimiehiä joukkueeseen. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että kumpikaan ei pelaa vielä lauantain ottelussa, Pikkarainen harmittelee.

TPS:ään palannut keskikenttäpelaaja Juho Lähde ei ole myöskään pelannut vielä yhtään ottelua kasvattajaseuransa riveissä tällä kaudella.

- Juho ei pysty vielä aivan täysipainoisiin treeneihin, mutta hän oli jo joka päivä menneellä viikolla harjoitusvahvuudessa mukana. Nyt näkyy jo isoa ja kirkasta valoa siellä tunnelin päässä. Lisäksi Rasmus Holma puuttuu lauantaina, ei oteta mitään riskejä hänen kohdallaan. Kabamba Kalabatama keskittyy puolestaan tällä hetkellä harjoitteluun, että saadaan kaveri täyteen kuntoon, Pikkarainen listaa.

- Vastaavasti jo aiemmin testattavanamme ollut ruotsalaislaituri Yassin Housni on harjoitellut taas meidän mukana. On ihan mahdollista, että hänkin liittyy vielä sopimuspelaajien joukkoon, hän vielä lisää.

Tekemistäkin joukkueen kasaamisessa vielä riittää.

- Maalivahtiosastomme ei ole vielä valmiina. Santeri Aaltonen tarvitsee edelleen tuuraajan ainakin keskikesään asti. Niklas Harju on Jeren kakkosena paikallispelissä, mutta se on väliaikaisratkaisu. Aati Riihimäki palasi Jyväskylään ja vanha tuttu Ville Seppä on harjoitellut meidän mukana. Tämä asia ratkaistaan ihan lähipäivinä, Pikkarainen lupaa.

Kahden vuoden tauon jälkeen viime kesänä pelikentille palannut Matej Hradecky ei tule pelaamaan alkavalla kaudella Palloseuran riveissä. TPS hakeekin keskikentän keskustaan vielä vahvistusta.


FC Inter - TPS LähiTapiola-areenalla lauantaina 29.2. kello 15.15. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

Lisää uutisia