AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 27.2.2020

"Treeneissä harjoiteltu näkyy toivottavasti" - KuPS voitto mielessä RoPS:aa vastaan

"Treeneissä harjoiteltu näkyy toivottavasti" - KuPS voitto mielessä RoPS:aa vastaan

Arne Erlandsen hakee voittoa myös perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Cupin alkulohkovaihe tulee päätökseensä tänä viikonloppuna. Alkulohko B:n viimeinen ottelu pelataan perjantai-iltana Kuopio-hallissa, jossa kohtaavat KuPS ja RoPS.

Kuopion Palloseura on edennyt B-alkulohkossa tappioitta varmistaen oman jatkopaikkansa kevään pudotuspeleihin. Cupin neljännesvälierät pelataan 16 joukkueen voimin 14.-15.3. ja otteluparit arvotaan maaliskuun ensimmäisellä viikolla. KuPS on hankkinut neljästä alkulohkon ottelustaan kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä ja hakee perjantaina jälleen kotivoittoa oman kotiyleisön edessä.

- Me lähestymme tätä ottelua samalla tavalla kuin kaikkia muitakin. Me haluamme voittaa ja pelaajat haluavat esittää kentällä parastaan. Treeneissä harjoiteltu näkyy toivottavasti myös pelissä, päävalmentaja Arne Erlandsen sanoo.

KuPS-joukkue on harjoitellut kevään aikana tiukan ja tiiviin ohjelman mukaisesti. Vahva treenaaminen on tuonut mukanaan hyviä lopputuloksia ja joukkue pyrkii perjantainakin voittoon voimakkaan hyökkäämisen ja aktiivisen pelitavan kautta.

- Me olemme pelanneet cupissa ihan OK. Peli on parantunut pre-seasonin aikana ottelu ottelulta ja päivä päivältä. Jotain pientä muutosta voi kokoonpanoon nyt tulla. Jokainen pelaaja tarvitsee peliaikaa, hyvällä joukkueella me pelaamme perjantainakin, päävalmentaja toteaa.

Keskikenttäpelaaja Bismark Boatengin yhden ottelun mittainen pelikielto on päättynyt ja hän saa jälleen pelata perjantain ottelussa.


KuPS - RoPS Kuopio-hallissa perjantaina 28.2. kello 18.30. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

Lähde: KuPS:n uutiskirje
Lisää uutisia