FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.08 // 25.2.2020

HJK matkaa Norjaan maaliskuun alussa - Brann vastaan harjoitusottelussa

HJK matkaa Norjaan maaliskuun alussa - Brann vastaan harjoitusottelussa

HJK:lla on edessä Bergenin reissu. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK on sopinut harjoitusottelusta norjalaisen SK Brannin kanssa.

Ottelu pelataan Bergenissä 6.3. kello 13.00 Suomen aikaa ja pelipaikkana on Vestlandshallen.

– Saamme hyvän vastustajan ja hyvän harjoitusottelun, joka auttaa valmistautumaan tulevaan liigakauteen sekä cupin jatkopeleihin. Pääsemme lisäksi pariksi päiväksi irti normaaleista arkirutiineista ja -ympäristöstä viettämään aikaa yhdessä, kertoo päävalmentaja Toni Koskela.

SK Brann on yksi Norjan suurista seuroista ja siksi seuraan kohdistetaan aina kovia menestyspaineita. Norjan mestaruuden se on onnistunut voittamaan kuitenkin vain kolme kertaa: 1961–62, 1963 ja 2007. Norjan Cup-mestaruuksia seuralla on kuusi.

Euroopan kentillä Brann on nähty 1996–97 Cup-voittajien Cupissa sekä 2007–08 UEFA Cupissa. UEFA Europa Leaguen karsinnoissa 2016 Brann pääsi toiselle karsintakierrokselle ja 2019 matka päättyi ensimmäiselle kierrokselle.

Kaudella 2019 Brann sijoittui Norjan 16 joukkueen pääsarjassa Eliteserienissä yhdeksänneksi. Joukkueessa pelaa Suomen maajoukkuepelaaja Robert Taylor ja sitä valmentaa Lars Arne Nilsen. HJK:n pelaajista Brannissa on pelannut Mika Kottila, joka Champions League -kauden 1998 jälkeen siirtyi Klubista norjalaisseuraan.

vko.12 // 24.3.2020
Lisää uutisia