FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.07 // 22.2.2020

FC Lahden Zeneli harmissaan tappiosta, mutta "onneksi virheet näkyivät nyt"

FC Lahden Zeneli harmissaan tappiosta, mutta "onneksi virheet näkyivät nyt"

Ilir Zeneli näki nelijakoisen ottelun. (Kuva: FC Lahti)

FC Lahti kärsi 0-1-tappion Suomen Cupin karsinnan viimeisessä ottelussa Mukkulassa FC Hakalle.

Lahti lähti otteluun hieman kokeilupitoisella ryhmityksellä ja poissaolojen rasittamana. Kotijoukkueen alku oli kuitenkin terävä ja Lahden aggressiivinen prässipeli tuotti Hakalle vaikeuksia. Osumia ei kuitenkaan nähty, vaikka kummallakin oli tilaisuutensa.

Haka ratkaisi ottelun kymmenen minuuttia ennen loppua. Koskilaiset pelasivat sivurajaheiton nopeasti ja Jami Kyöstilä alusti Tino Purmeelle paikan ja Purme latasi lähietäisyydeltä pallon etukulmasta sisään. Lopussa Lahti sai luotua painetta vieraiden päätyyn, mutta Haka kesti ja pisteet matkasivat Valkeakoskelle.

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli harmitteli peliesitystä ja tulosta. Hän kuvasi ottelua nelijakoiseksi. Zeneli myönsi, että pelaajissa näkyi väsymys ja hänen mukaansa Lahti kaatui omiin virheisiinsä.

- Vaikka ottelussa ei ollut panosta, on meillä jokainen ottelu kunniakysymys. Tulos ja peliesityksemme harmittaa. Ottelu oli nelijakoinen. Välillä pelimme toimi ja loimme paikkoja ja välillä taas oli suvantovaiheita. Välillä kontrolli oli meillä, välillä taas täysin Hakalla. Peli oli ailahtelevaa.

- Pelaajistossa näkyi väsymys ja huolimattomuus. Loimme paikkoja, mutta emme tehneet maaleja. Teimme pieniä virheitä ja etenkin Hakan maali oli huonosti puolustettu. Onneksi virheet näkyivät nyt, niin voimme korjata niitä, Zeneli katsoi eteenpäin.

Lisää uutisia