FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.07 // 21.2.2020

Haka saa maalitykkinsä takaisin

Haka saa maalitykkinsä takaisin

Salomo Ojala voitti viime kaudella Ykkösen maalikuninkuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka matkustaa lauantaina FC Lahden vieraaksi Suomen Cupin alkusarjan viimeiseen otteluun.

Molemmat joukkueet ovat varmistaneet oman jatkopaikkansa, joten sinänsä kyseessä on panokseton ottelu. Mutta kuten urheilussa yleensäkin, niin kilpailuvietti on vahva, eikä kukaan halua hävitä tahalleen.

– Lohkon viimeinen peli kyseessä ja yritetään klaarata se tappioitta läpi, lupaa Hakan valmentaja Teemu Tainio valkeakoskelaisten verkkosivuilla.

Paineettomuus antaa kuitenkin mahdollisuuksia muuhunkin, eikä tarpeettomia riskejä tarvitse ottaa. Tämä on siis oivallinen paikka myös kokoonpanoon paluun tekeville Salomo Ojalalle ja Ville-Valtteri Starckille saada peliminuutteja alle. Poissa koskilaisten kokoonpanosta sen sijaan ovat Samuel Chidi, Jonni Thusberg ja Henri Malundama.

– Hyvä peli kokeiluille ja uskon niitä nähtävän vastustajankin puolelta. Varmasti tullaan näkemään pelaajakierrätystä ja lisäksi osalle saadaan vuoden ekat minuutit, Tainio valottaa joukkueensa tulevaa kokoonpanoa.

FC Lahti – FC Haka potkaistaan käyntiin lauantaina 22.2.2020 kello 14.00 Lahden Mukkula -hallissa. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

vko.12 // 24.3.2020
Lisää uutisia