FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.07 // 20.2.2020

Tuco viimein täysillä SJK:n riveissä – "Lauantaina mennään tavallaan toiseen kotiini"

Tuco viimein täysillä SJK:n riveissä – "Lauantaina mennään tavallaan toiseen kotiini"

Tuco SJK-paidassa kaudella 2016. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n harjoituksiin liittyi viime viikolla alkutalven missannut Ariel "Tuco" Ngueukam, joka joutui SJK-väen ja hänen itsensä harmiksi odottelemaan maahantulolupaa Suomeen yllättävän pitkään.

Viivytys johtui siitä, että jo vuonna 2011 Suomeen tullut Tuco haki nyt ensimmäistä kerran pysyvää maassaololupaa. Lupa tuli hyväksyttynä viime viikolla. Hän ei kuitenkaan vielä ehtinyt harjoittelemaan joukkueen kanssa, joten edellisotteluun Kuopioon hän matkusti mukana lähinnä tutustuakseen muihin pelaajiin.

- Täytyy sanoa, että meillä on kasassa hyvä pelaajaryhmä. Joukkue on hyvä ja ensivaikutelman mukaan nuorissa pelaajissamme on erittäin paljon potentiaalia On myös ollut mukava päästä mukaan harjoituksiin. Nyt pääsen pikkuhiljaa paremmin pelikuntoon ja tutustun paremmin pelikavereihin, kertoo Tuco.

Tuco on pelannut SJK:ssa jo aiemmin kausilla 2015 ja 2016 sekä sen jälkeen edusti lauantaina vastassa olevaa Ilvestä kaudella 2017. Mies on harjoitellut alkutalven omatoimisesti SJK:n harjoitusohjelman mukaan, mutta nyt hän on viimein päässyt tutustumaan myös muihin pelaajiin ja mukaan joukkueharjoituksiin.

Todennäköisesti Tuco myös pelaa talven ensimmäiset minuutit lauantaina Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan päätöskierroksella.

- Lauantaina mennään tavallaan toiseen kotiini. Mutta tätä on jalkapallo ja sen kauneus, nauraa Tuco mahdollisuudelle pelata ensimmäiset minuutit SJK:ssa Ilvestä vastaan.

- Uskon, että me pystymme Tampereella parempaan mitä peli Kuopiossa näytti. Itse olen mieleltäni voittaja ja odotan joukkueelta voittoa, vaikka pelaamme kovaa vastustajaa vastaan. He ovat pelanneet hyvin jo pitkään ja hyvin nimenomaan samalla ryhmällä. Se on meille siten myös kova mentaalinen testi. Itse olen valmis pelaamaan, vaikka alla onkin fyysisesti kova viikko. Se on loppupelissä kiinni valmentajasta, mutta uskoisin, että saan ainakin muutaman minuutin alle ottelussa, jatkaa Tuco.


Ilves - SJK Pirkkahallissa lauantaina 22.2. kello 14.30. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia