FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 16.2.2020

​TPS jäi vapaanviettoon - "Pian talviloman jälkeen kerrottavaa, myös pelaajarintamalta"

​TPS jäi vapaanviettoon - "Pian talviloman jälkeen kerrottavaa, myös pelaajarintamalta"

Tommi Pikkarainen päästi pelaajat loman viettoon. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS otti tukevan otteen jatkopaikasta Suomen Cupissa lauantaisen FC Honka -tasapelin myötä ja joukkue vetää nyt henkeä alkavan viikon.

TPS:n tuore sopimuspelaaja Kabamba Kalabatama debytoi TPS-paidassa nyt myös virallisessa ottelussa ja hän esiintyi ihan edukseen. Vasta 18-vuotias Kalabatama on tulevaisuuden pelaaja, jolla on fyysiset ominaisuudet kohdallaan.

- Mielenkiintoinen debyytti se oli. Poika on harjoitellut vasta vähän aikaa täällä. Kun saadaan kaveri vielä täyteen kondikseen, niin onhan hän mielenkiintoinen pelaaja.

- Oli myös kiva saada Albijon (Muzaci) ensimmäistä kertaa avaukseen. Oskari Jakonen parantaa myös koko ajan. Puolustuslinja oli kokonaisuudessaan erittäin toimiva hyvä, topparipari (Pikkarainen-Hernández) jopa erinomainen, TPS-luotsi Tommi Pikkarainen listasi.

TPS:n joukkuetta on rakennettu maltilla ja muutama palanen puuttuu edelleen. Nyt on kuitenkin aika vetää hiukan henkeä tiiviin alkuvuoden jälkeen.

- Ensi viikolla pelaajilla on ansaittu vuosiloma. Meillä on ihan täysi tauko siis, toki jotkut pelaajat tekevät itsenäisesti omia juttujaan.

- Pian talviloman jälkeen meillä pitäisi olla kerrottavaa, myös pelaajarintamalta, Pikkarainen vinkkasi.

vko.12 // 24.3.2020
Lisää uutisia