FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 16.2.2020

​Kaufmann piti Hongan esitystä Turussa hyvänä - "Olimme myös epäonnekkaita"

​Kaufmann piti Hongan esitystä Turussa hyvänä - "Olimme myös epäonnekkaita"

Lucas Kaufmann näki Hongan esityksessä hyviä asioita lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka pelasi lauantaina maalittoman tasapelin Turussa TPS:n vieraana.

Hongalla oli omat paikkansa iskeä maali Suomen Cupin kamppailussa, mutta TPS:n puolustus kesti paineen maalivahti Jere Koposen johdolla.

- Pelasimme mielestäni ihan hyvän ottelun. Saimme luotua paikkoja, joista olisi toki maali pitänyt tehdä. Olimme tänään myös epäonnekkaita, mutta meidän täytyy parantaa yhä viimeisiä ratkaisujamme, Hongan Lucas Kaufmann kommentoi ottelun jälkeen.

Kaufmann käänsi katseet jo puolentoista viikon päästä odottavaan HJK-peliin.

- Lähdemme pelaamaan sitä peliä kuten mitä tahansa muutakin ottelua, emmekä mieti lohkotilannetta ennen peliä. Haluamme siitä ottelusta voiton. HJK on todella hyvä joukkue, mutta meillä on varmasti hyvät eväät kaataa heidät, hän päätti.

Tuloksen myötä Honka jatkaa lohkonsa kolmannella sijalla kerättyään viisi pistettä. Lohkon neljä parasta jatkavat Cupissa eteenpäin. Honka kohtaa vielä viimeisessä lohko-ottelussaan HJK:n. Ottelu pelataan Esport Arenalla torstaina 27.2. kello 15.

Lisää uutisia