FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 16.2.2020

Avoimien ovien päivä - ​SJK ja Kuortaneen Urheiluopisto esittelivät jalkapallolukiota

Avoimien ovien päivä - ​SJK ja Kuortaneen Urheiluopisto esittelivät jalkapallolukiota

SJK ja Kuortaneen Urheiluopisto esittelivät yhdessä jalkapallolukiota vanhemmille sekä potentiaalisille opiskelijoille.

Avoimien ovien päivä järjestettiin Kuortaneen Urheilulukiolla sekä Kuortaneen Urheiluopiston tiloissa perjantaina 14.2. Paikalle oli tullut toistakymmentä potentiaalista opiskelijaa ympäri Suomen vanhempineen tutustumaan jalkapallolukion toimintaan.

SJK:sta ja sen toiminnasta oli kertomassa tekninen johtaja Richard Dorman sekä SJK Akatemian johtaja ja pelaajakehityksen vastaava Brian Page. Paikalla oli myös jalkapallolukion lajiharjoittelusta yhdessä Pagen kanssa vastaava, SJK:n A- ja B-nuorten vastuuvalmentaja Toni Lehtinen, joka myös koordinoi päivittäisen yhteistyön SJK:n ja lukion välillä. Kuortaneen Urheiluopiston ja -lukion edustajat kertoivat Urheiluopiston toiminnasta sekä konkreettisesti opiskelusta lukiossa. Samalla esiteltiin kaikki harjoitus- ja opiskelupaikat sekä urheiluopiston kampusaluetta.

- Paikalle olit tullut väkeä meidän kutsumana sekä ihan kiinnostuksesta opiskelupaikkaa kohtaan. Esittelimme heille päivän aikana mitä SJK on ja miten koulu mahtuu siihen mukana. Mitä siihen kokonaisuuteen kuuluu Kuortaneen opiston sekä lukion puolelta. Lukion ja opiston rehtorit pitivät meille omat esitykset ja kävimme yhdessä kiertämässä harjoituspaikat sekä palautumiskeskuksen tarjonnan, kertoo Toni Lehtinen tutustumispäivästä.

- Kävimme läpi tarkkaan SJK:n toimintamalleja ja opiston fysiikkavalmentajien kanssa esittelimme miten koulussa yhdistetään pallollinen harjoittelu fysiikkaharjoitteluun. Kerroimme mitä se arki siellä on harjoittelun puolelta ja opiston ja lukion puolelta kerrottiin opiskelijan arjesta, Lehtinen jatkaa.

Tapahtuma oli Lehtisen mielestä enemmän kuin järjestämisen arvoinen.

- Kaiken kaikkiaan hyvä ja onnistunut päivä. Vastailimme heidän kysymyksiin ja olimme henkilökohtaisesti näyttämässä paikkoja. Opiskelijoista yksi aloittaisi suoraan toisella luokalla ja yksi oli tullut jo tutustumaan toimintaan etukäteen, sillä hän aloittaa lukion vasta ensi vuonna. Muuten suurin osa on mukana ensi viikolla alkavassa yhteishaussa, sanoo Lehtinen.

Lisää uutisia