FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 14.2.2020

Zenelillä selvät sävelet FC Lahden peliin: "Haluamme kontrolloida tempoa"

Zenelillä selvät sävelet FC Lahden peliin: "Haluamme kontrolloida tempoa"

Ilir Zenelillä on tarkat tavoitteet lauantaille. (Kuva: FC Lahti)

FC Lahdella on oiva paikka ottaa tukeva ote cupin jatkopaikasta, kun vieraaksi Mukkulaan saapuu lauantain ratoksi Rovaniemen Palloseura.

FC Lahti avasi pistetilinsä Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnassa viime viikonloppuna Seinäjoella komealla 3-2-voitolla. Lahden miehistö onnistui laajalla rintamalla ja lahtelaisten peli-ilme hiveli silmiä. Vahid Hambo iski kaksi osumaa ja Dimitry Imbongo yhden.

Lahtea vaivannut flunssa-aalto on vain muisto, mutta sairastuvalta ei vielä suuria apuja päävalmentaja Ilir Zenelille tule. Poissa ovat varmasti yhä Tim Martinen, Timi Lahti ja Pyry Lampinen. Lisäksi pienitä kolhuista kärsivät Eemeli Virta ja Mikko Viitikko. FC Lahti lähtee kaatamaan vieraita omalla pelillään.

- Pääpaino huomenna on meidän omassa pelissämme. Haluamme tehdä erikoistilannemaalin. Haluamme myös jatkaa hyvää puolustuspeliämme ja luoda paljon tilanteita oman pallollisen pelimme kautta. Haluamme kontrolloida pelin tempoa ja lisäksi ennaltaehkäistä vastustajan tilanteenvaihtoja tehokkaasti.

- Kokoonpanoomme tulee paljon muutoksia poissaolojen takia, mutta se on aina mahdollisuus muille pelaajille, Zeneli kertoo.

Lahti nousi voitollaan B-karsintalohkossa neljänneksi, joka oikeuttaisi pääsyn varsinaiseen Cupiin. Jäljellä ovat kotiottelut RoPS:a ja Hakaa vastaan.

Yksi erikoisuuskin lauantain ottelussa on - FC Lahti ja RoPS eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet Suomen Cupissa.


FC Lahti - RoPS Mukkulan hallissa lauantaina 15.2. kello 14.00. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia