FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 14.2.2020

"Peli suhteellisen hyvässä kuosissa" - HJK haluaa lomalle voitto taskussa

"Peli suhteellisen hyvässä kuosissa" - HJK haluaa lomalle voitto taskussa

HJK isännöi IFK Mariehamnia lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK pelaa Suomen Cupin lohkovaiheen viimeisen kotiottelunsa lauantaina ja vastassa on vieraita saarelta eli IFK Mariehamn.

Ottelu on Klubin viimeinen puristus ennen viikon lomaa. Joukkue haluaa lopettaa alkukauden harjoittelujakson huomenna ehdottomasti positiivisesti, jotta lomalle voidaan jäädä hyvissä tunnelmissa.

– Meillä on takana kuusi intensiivistä viikkoa, paljon tapahtumia, jätkät ovat painaneet hyvin hommia. Mielestäni oikein onnistuneet kuusi viikkoa. Peli on suhteellisen hyvässä kuosissa. Olemme pelanneet tuloksellisesti hyvin ja pelillisesti on näkynyt niitä asioita, mitä olemme hakeneetkin, kiteyttää päävalmentaja Toni Koskela.

Pelaajatilanteessa ei ole suuria muutoksia viime viikkoiseen. Nuoret pelaajat ovat saaneet joukkueessa paljon peliaikaa Suomen Cupissa, varsinkin Matti Peltola, joka jättää huomisen ottelun väliin.

– Matti Peltola on pelannut suhteellisen paljon, joten hän saa keskittyä vanhojen tansseihin ja levätä hetken ennen ensi viikon maajoukkueleiriä. Muuten menemme samalla kokoonpanolla, mikä oli käytettävissä Inter-ottelussa, kertoo Koskela.


HJK - IFK Mariehamn Talin hallissa lauantaina 15.2. kello 13.30. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia