FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 14.2.2020

KuPS sinetöi jatkopaikkansa cupissa - "Alusta loppuun hyvä peli meiltä"

KuPS sinetöi jatkopaikkansa cupissa - "Alusta loppuun hyvä peli meiltä"

Lucas Rangel viimeisteli KuPS:n voittomaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkaa vahvaa etenemistään tämän talven Suomen Cupissa. KuPS-joukkue varmisti perjantai-iltana oman jatkopaikkansa kevään pudotuspeleissä kukistettuaan Seinäjoen Jalkapallokerhon maalein 1-0.

Kotivoitto varmisti kuopiolaisten sijoittumisen B-alkulohkossa neljän parhaan joukkueen joukkoon ja pelit jatkuvat siten myös seuraavassa cup-vaiheessa.

KuPS hyökkäsi Kuopio-hallissa tuttuun tyyliinsä voimakkaasti ja kehitteli ottelussa runsaasti hyviä maalintekotilaisuuksia. Ratkaisu tapahtui toisen puoliajan alussa, kun joukkue hankki muutaman minuutin sisään neljä peräkkäistä kulmapotkua. Ilmari Niskasen laadukas keskityspallo tavoitti hyökkääjä Lucas Rangelin, joka pääsi puskemaan takatolpalta 1-0-voittomaalin.

Vauhdikas hyökkääminen tuotti kotijoukkueelle runsaasti erikoistilanteita ja peräti 12 kulmapotkua. Kotivoitto oli ansaittu.

- Silloin kun pelaa hyvin, tulee paljon myös erikoistilanteita. Niistä voi luoda hyviä maalintekotilanteita. Me olimme parempi joukkue ja voitimme ansaitusti, KuPS-valmentaja Arne Erlandsen totesi.

Rangelilla oli lopussa hyvä tilaisuus iskeä toinen maali Usman Salen vahvasta esityöstä ja tämän jälkeen hyökkääjä Aniekpeno Udoh laukoi pallon vielä sivutolpan kautta ohi.

- Tämä oli alusta loppuun asti hyvä peli meiltä. Tilanteita oli paljon. Joukkue pelasi kuten aiemmissakin otteluissamme, tämä oli meiltä vakaa peliesitys. Maaleja me olisimme voineet tehdä enemmän. Peli oli ensimmäisestä minuutista lähtien hyvässä kontrollissamme.

- Niin kauan kuin tilanne on vain 1-0, kaikkea voi aina tapahtua. Joukkue pelasi hyvin ja keskikenttä teki hyvän työn. Tärkeintä on päästä käyttämään pelaajia heidän parhailla pelipaikoillaan, numeromuodostelmat eivät ole niin tärkeitä, päävalmentaja sanoi.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia