FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 13.2.2020

SJK ja Eerikkilä yhteistyöhön pelaajakehityksessä

SJK ja Eerikkilä yhteistyöhön pelaajakehityksessä

SJK vahvistaa pelaajakehitystään Eerikkilän kanssa solmittujen sopimusten myötä.

Kausille 2020 ja 2021 solmittu yhteistyösopimus SJK:n ja Eerikkilä Sports & Outdoor Resortin kanssa kattaa psyykkisen valmennuksen ja seuran valmennusmetodien kehitystä, sekä pelaajien kehittymisen seurantaa.

Eerikkilän Director of Performance Hannele Forsman on tukemassa SJK:n miesten Veikkausliigassa pelaavan joukkueen valmennustiimiä ja pelaajia psyykkisen valmennuksen osa-alueilla.

Asiantuntija Kyösti Lampinen tukee SJK:n valmennusjärjestelmän kehittämistä ja Eerikkilä vastaa SJK:n Ykkösessä pelaavan miesten akatemiajoukkueen kokonaisvaltaisen kehittymisen seurannasta.

- Yhteistyö Eerikkilän kanssa tuo meille merkittävää lisäarvoa, kun kehitämme omia prosessejamme entisestään monilla tärkeillä osa-alueilla, nuorten pelaajien kehittämisessä ja valmentamisessa, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Nyt solmittu yhteistyösopimus Eerikkilän kanssa sekä jatkuva yhteistyö Kuortaneen Urheiluopiston kanssa tarjoavat SJK:n pelaajille sekä valmennukselle ainutlaatuisen osaamisen Suomen urheilukentältä.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia