FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 13.2.2020

KuPS hakee jatkoa tappiottomalle putkelleen: "Vahvin mahdollinen joukkue pelaa"

KuPS hakee jatkoa tappiottomalle putkelleen: "Vahvin mahdollinen joukkue pelaa"

KuPS isännöi SJK:ta perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n pelikausi jatkuu perjantaina jälleen oman kotiyleisön edessä, kun vieraaksi Suomen Cupin B-lohkon otteluun saapuu SJK.

KuPS jatkaa cupin alkulohkovaihetta edelleen tappioitta ja viime Veikkausliigakaudella alkanut tappioton putki on kaikkiaan jo 13 ottelun mittainen. Joukkue taisteli Tampereella vajaalla tasapelin Ilvestä vastaan saaden arvokkaan pinnan mukaansa.

KuPS harjoittelee talven aikana tiukasti ja kova työnteko tuo mukanaan hyviä onnistumisia sekä positiivisia lopputuloksia. Hyvää otetta aiotaan jatkaa perjantaina Kuopio-hallissakin.

- Meillä on hyvät pelit alla ja me haluamme edelleen jatkaa hyvää treenaamistamme. Meillä on ollut viime aikoina pientä sairastelua, vahvin mahdollinen joukkue pelaa perjantaina, päävalmentaja Arne Erlandsen toteaa.

Kevättalven otteluissa on nähty paljon positiivisia asioita sekä myös pelin kehityskohteita. KuPS pyrkii perjantainakin voittoon hyökkäävällä pelityylillään.

- Niin me teemme jokaisessa ottelussamme, pelataan se sitten kotona tai vieraskentällä. Tampereella me olimme maalin tappiolla ja pelasimme yhden vajaalla. Yksi piste oli siihen nähden ihan hyvä lopputulos. Me olisimme voineet voittaa sen pelin mutta missasimme rankkarin, yhtä hyvin me olisimme voineet myös hävitä sen, päävalmentaja sanoo.

Vajaalla taisteltu lopputulos osoittaa vahvaa asennetta ja myös sen, että pelaajat tekevät harjoituksissa kovasti töitä.

- Silloin on helpompaa saada tulosta pelissä. Asenne on tärkeää jalkapallossa. Jos sinulla on lahjakkuutta mutta ei oikeaa asennetta, silloin lahjakkuudesta ei ole mitään hyötyä, Erlandsen painottaa.

Keskikenttäpelaaja Bismark Boateng on parhaillaan yhden ottelun mittaisessa pelikiellossa. Boateng poistettiin Tampereella kentältä kahdella varoituksella ja on siten sivussa SJK-ottelusta.


KuPS-SJK Kuopio-hallissa perjantaina 14.2. kello 18.30. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia