FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 13.2.2020

​Isaksson palaa SJK:n kokoonpanoon - kehuu uuden seuransa ammattimaisuutta

​Isaksson palaa SJK:n kokoonpanoon - kehuu uuden seuransa ammattimaisuutta

Keaton Isaksson nähdään SJK:n riveissä jälleen perjantaina, kun joukkue kohtaa KuPS:n Suomen Cupissa. (Kuva: SJK)

Keaton Isaksson palaa pelikentille perjantain KuPS-ottelussa.

SJK kohtaa perjantaina KuPS:n Kuopiossa pelattavassa Suomen Cupin ottelussa.

SJK vahvisti rivejään viime viikonloppuna Kosovon A-maajoukkuepelaajalla Anel Rashkaj'la, jolle KuPS:n päävalmentajan Arne Erlandsenin norjalainen pelityyli on tuttu kuuden Sandness Ulfissa vietetyn kauden ajalta. Hän myös kohtasi kertaalleen Erlandsenin tuolloin valmentaman Fredrikstadin Sandnessin kanssa. Rashkaj on pelikelpoinen perjantain ottelussa ja on varsin todennäköistä, että hän myös debytoi silloin SJK-paidassa.

Paluun "Kerhon" kokoonpanoon tekee myös Keaton Isaksson, joka oli varotoimenpiteenä sivussa molemmat Suomen Cupin karsintojen kotiottelut aiemmassa RoPS-ottelussa päähän tulleen iskun vuoksi.

- Tässä vaiheessa kautta pitää kuitenkin olla sen verran fiksu, ettei halua ottaa vielä mitään isompia riskejä, Isaksson sanoo saamastaan kolhusta.

Hallitseva Suomen mestari KuPS on hyvä haaste seinäjokisille.

- Nyt ollaan tässä vähän katsottu yhdessä tulevaa vastustajaa ja tosi suoraviivainen joukkue sieltä näyttää olevan tulossa vastaan, joka prässää korkealta. Ollaan siihen kehitetty lääkkeitä ja katsotaan jos pari-kolme maalia sieltä saataisiin ja voitto mukaan, se on tavoite.

- Tuloksia pitää saada, mutta ollaan käyty läpi näitä pelejä ja osin meillä on ollut vähän huonoa tuuria joissain tilanteissa. Ollaan yritetty ottaa positiiviset asiat näistä peleistä ja kun niitä kuitenkin on ollut. Kaikki pelaajat tietää, että pitää parantaa tietyissä asioissa ia niitä on sitten yritetty treeneissä parantaa ja mennä läpi. Uskon, että se näkyy jo tässä seuraavassa pelissä. Joukkueena ollaan kuitenkin hyvin yhdessä, parannetaan peliä yhdessä ja kaikki alkaa näkymään pikkuhiljaa myös tuloksena.

Isaksson liittyi SJK:n riveihin tänä talvena IFK Mariehamnista ja hän on nyt ehtinyt asumaan ja harjoittelemaan Seinäjoella pari kuukautta.

- Nämä ensimmäiset kuukaudet SJK:ssa on kyllä olleet todella hyvät. Vaikka ei olla oltu vielä pitkään yhdessä, niin silti jo huomaa, että joukkueessa on todella hyvä yhteishenki. Kaikki tulee tosi hyvin toimeen toistensa kanssa. Ja oon huomannut myös, että kun on niin kovatasoisia pelaajia joukkueessa, niin on semmoinen positiivinen kilpailuhenki ja se motivoi todella paljon kaikkia pelaajia. Tämä on semmoinen ympäristö, missä itse viihdyn parhaiten, kertoo Isaksson.

- Kaupungissakin olen viihtynyt ja SJK on todella ammattimainen seura, joka pitää pelaajistaan huolta niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Sen minkä olen myös huomannut, niin vaikka tulokset ei ole olleet vielä hyviä, niin tämä on kyllä jalkapallokaupunki. Paljon väkeä katsomassa ja omiaan kannustamassa. Se on tullut kyllä selväksi ja on ollut loistava asia. Eli kokonaisuudessaan on kyllä tosi hyvät fiilikset tästä alkujaksosta.


KuPS-SJK Kuopio-hallissa perjantaina 14.2. kello 18.30. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

Lisää uutisia