FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.05 // 9.2.2020

​Tämä mies voi nousta HJK:ssa supertähdeksi: "Pystyy tekemään tuhoa Veikkausliigassa"

​Tämä mies voi nousta HJK:ssa supertähdeksi: "Pystyy tekemään tuhoa Veikkausliigassa"

Nikolai Alho on todella tyytyväinen uusiin hankintoihin. (Kuva: Juha Tamminen)

Odotuksiin nähden pettymyksellisen kauden 2019 pelannut HJK on hankkinut tusinan verran uusia pelaajia.

Klubilla on kaudelle 2020 koossa todella nimekäs pelaajalista.

- Hatun nosto skouteille ja kaikille, jotka Klubin pelaajahankinnoista päättää. Todella hyviä hankintoja kaikki ja ne on tehty aikaisessa vaiheessa ja alkaa olla jengi kasassa, vaikka on vasta helmikuun alku. Aikaisemmin ei olla onnistunut näin hyvin, iloitsee HJK:n Nikolai Alho.

HJK on hankkinut joukkueeseensa todella mielenkiintoisia vahvistuksia täksi kaudeksi. Yksi heistä on Papua-Uuden-Guinean maajoukkuemies David Browne.

- Browne pitää hankinnoistamme nostaa. Oli pitkällä kolmen viikon testijaksolla, eikä ne ole koskaan helppoja. Testien kautta pääsemisessä joukkueeseen on yleensä pienet mahdollisuudet. Hän hoiti sen tosi hyvin, sai sauman palata ja pelannut sitten tosi hyvin. Ei missään välissä luovuttanut, vaikka varmasti vähän väsytti ja kolotti. Jaksoi painaa ja siinä näki, että henkinen puoli on vahva. Uskon, että hän pystyy tekemään tuhoa Veikkausliigassa, Alho ennakoi.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia