AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 7.2.2020

​FC Lahti luottavaisena Seinäjoelle: "Olemme saaneet ekstramausteita peliimme"

​FC Lahti luottavaisena Seinäjoelle: "Olemme saaneet ekstramausteita peliimme"

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti matkaa Suomen Cupin kolmannessa ottelussaan Pohjanmaalle Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraaksi.

FC Lahti on pelannut kaksi Cupin karsintaottelua Ilir Zenelin alaisuudessa. Vaikka tuloksena on ollut kaksi niukkaa tappiota, on Lahden peli näyttänyt hyvältä. Viime viikolla Lahti kohtasi vieraskentällä Kuopion Palloseuran. Lahti loi ottelussa riittävästi maalipaikkoja, mutta ei onnistunut rikkomaan kuparista. KuPS puolestaan rokotti kertaalleen erikoistilanteesta ja näin ollen Lahti on yhä B-lohkossa nollilla.

Seinäjoelle Lahti lähtee hakemaan avauspisteitään. Kahdessa edellisessä ottelussa Lahti on ollut hieman siipirikkoinen, eikä Lahti vieläkään pääse otteluun täysin ehjällä miehistöllä. Poissa ovat varmasti pelikieltoinen Tapio Torpo ja loukkaantuneet Pyry Lampinen, Teemu Jäntti, Tim Martinen ja Erik Törnros. Timi Lahti puolestaan kuntouttaa yhä itseään syksyisen vamman jäljiltä. Altin Zeqiri on taasen palannut harjoitusvahvuuteen ja on jo valmennusjohdon käytettävissä lauantaina. FC Lahti lähtee kaatamaan seinäjokisia omalla pelillään.

- SJK kaatuu meidän omalla pelillämme. Olemme taas saaneet vähän ekstramausteita peliimme. Lisäksi olemme saaneet pelaajia muun muassa sairastuvalta mukaamme. Se antaa meille uusia mahdollisuuksia ja saamme lisää tasoja peliimme. Se myös mahdollistaa muutoksia kesken ottelua. Viikon aikana olemme pyrkineet korjaamaan edellisten otteluiden asioita, joiden kanssa meillä on ollut ongelmia, päävalmentaja Ilir Zeneli kertoo.

Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet toisensa virallisissa otteluissa 20 kertaa. Lahti on voittanut otteluista kahdeksan ja yhdeksän kertaa pisteet on tasattu. Myös maaliero on lahtelaisten hyväksi lukemin 18-13. Suomen Cupissa joukkueet ovat kohdanneet kerran, vuonna 2014, jolloin Lahti eteni jatkoon Tucon maalilla. Kuinka ottelussa käy tällä kertaa?

SJK – FC Lahti lauantaina 8.2. kello 14.00 Wallsport Areenalla. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

Lisää uutisia