vko.04 // 1.2.2020

​FC Inter kaatoi FC Hongan Timo Furuholmin maalilla

FC Inter jatkaa Suomen Cupissa puhtaalla pelillä, kun se kaatoi lauantaina Turussa FC Hongan.

FC Inter otti toisen peräkkäisen voiton Suomen Cupin alkulohkossa, kun se voitti lauantaina Kupittaan vesisateessa FC Hongan 1-0 (1-0). Iltapäivän ainoan maalin teki Timo Furuholm.

Kotijoukkue teki ottelun ainoaksi jääneen maalin seitsemännellä minuutilla. Matias Ojala ja Timo Furuholm reagoivat hyvin pallonmenetykseen, minkä seurauksena Furuholm pääsi laukomaan pallon tarkasti takakulmaan.

Avausmaalin pohjustanut Ojala oli lähellä maalintekoa 19. minuutilla. Tällä kertaa 20 metristä lähteneen laukauksen sai torjuttua vaivoin Honka-vahti Tim Murray.

Ottelun 1-0-maalin tehneellä Furuholmilla oli paikka toiseen osumaan 35. minuutilla. Tällä kertaa yritys Aleksi Paanasen keskityksen jälkeen meni niukasti ohi takakulman.

Vierasjoukkue Honka ei montaa kertaa Interin maalille päässyt. Harvat keskitykset poimi varmasti Aati Marttinen. Aivan jakson lopussa Duarte Tammilehto pääsi laukomaan kulman jälkeen, mutta Interin puolustus peitti hyvin.

Toisella jaksolla Honka oli kentällä hallitsevampi osapuoli. Hallinnasta huolimatta vierailla oli vaikeaa saada laukauksia kohti Inter-vahti Marttisen maalia.

Tosiasiassa Interin lisämaalit ottelussa olivat lähempänä kuin Hongan tasoitus. Omat paikkansa toisella jaksolla oli Furuholmilla, Paanasella ja Ojalalla, joiden kaikkien yritykset torjui hyvin vieraiden maalivahti Murray.