AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 30.1.2020

​TPS saa lisää miehiä riviin: "Ihan hyvässä kunnossa loman jäljiltä"

​TPS saa lisää miehiä riviin: "Ihan hyvässä kunnossa loman jäljiltä"

Kuva: Juha Tamminen

TPS aloitti viime lauantaina Suomen Cup -taipaleensa Helsingissä HJK:ta vastaan ja lopputuloksena 3-0-numeroihin päättynyt oppitunti.

Joukkue palasi nöyrästi joukkueharjoituksiin heti alkuviikosta.

- Sunnuntaina palauteltiin peli pois ja uusi harjoitusviikko alkoi erinomaisella tempolla ja intensiteetillä. Harjoittelu alkaa tuottamaan tulosta ja pelaajat ovat jo kauttaaltaan valmiimpia kuin pari viikkoa sitten, TPS-luotsi Tommi Pikkarainen arvioi.

TPS sai hyökkäyspäähän mukavaa ja odotettua vahvistusta, kun Eliécer Espinosa ja selkävammasta toipunut Albijon Muzaci palasivat täysipainoisesti treenirinkiin mukaan.

- Espinosa on ihan hyvässä kunnossa loman jäljiltä ja Albijon saatiin vihdoin myös terveen kirjoihin. Molemmat ovat treenanneet nyt täysillä joukkueen mukana. "Albi" pysyy kuitenkin vielä ainakin vähän aikaa sivussa pelikentiltä, Pikkarainen vahvistaa.

Keskikenttäpelaaja Matej Hradecky harjoittelee myös täysillä joukkueen mukana ja hänen kanssaan edetään päivä kerrallaan.

Maalivahti Santeri Aaltonen on käynyt selkänsä kanssa magneettikuvissa. Hänen kokonaistilanteensa ja toipumisaikataulunsa selviää muutaman päivän sisällä. JJK-kasvatti Aati Riihimäki on harjoitellut joukkueen mukana ja hän on valmis pukemaan Palloseuran paidan päälleen, mikäli tarvetta tulee.

TPV:ssä viimeksi pelannut hyökkääjä Eetu Kolu myös harjoittelee edelleen joukkueen mukana ja hän tuli vaihdosta kentälle myös HJK-ottelussa.

TPS jatkaa Suomen Cupin alkulohko-otteluitaan ensi sunnuntaina IFK Mariehamnin vieraana. IFK Mariehamn - TPS alkaa 2.2. klo 19:00 Eckeröhallenissa.

Suomen Cupin lohkovaiheen kaikki ottelut ovat nähtävillä suorina lähetyksinä Ruutu-palvelussa.

Lisää uutisia