AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.04 // 29.1.2020

"Ilves vaikuttanut hyvältä valinnalta" - Joona Veteli tekee paluuta sairastuvalta

"Ilves vaikuttanut hyvältä valinnalta" - Joona Veteli tekee paluuta sairastuvalta

Ilveksen uusia kasvoja alkavalla kaudella on keskikenttämies Joona Veteli, joka tekee paluun Veikkausliigakentille.

Kemistä maailmalle ponnistanut 24-vuotias Veteli vietti viimeiset kolme kautta Norjan kakkostasolla Fredrikstad FK:ssa. Täksi kaudeksi Veteli päätti pukea keltavihreän peliasun ylleen.

– Olen ollut vasta pari viikkoa joukkueen mukana, mutta Ilves on heti vaikuttanut hyvältä valinnalta. Harmi vain, että loukkaantuminen laittoi vähän kapuloita rattaisiin.

– Sen mitä olen vierestä seurannut, niin olen tykännyt Jarkon (Wiss) harjoitteista. Kovaa on menty ja siitä minä tykkään, Veteli kertoo.

Lievä kantapäävamma on ajanut Vetelin kentän laidalle kuntopyörän selkään. Suomen Cupin alkuhetket jäävät välistä, mutta mies tekee kovaa paluuta viheriölle.

– Vahvuuteni pelaajana ovat murtavat syötöt. Näen hyvin peliä ja potkutekniikkakin on ok. En koe, että minulla olisi selkeitä heikkouksia, mutta puolustuspelaamista pitää parantaa.

– Tavoitteeni on päästä pelaamaan paljon ja olla yksi parhaista keskikenttäpelaajista Veikkausliigassa. Ja maalitili on vielä avaamatta, haluan palavasti tehdä urani ensimmäisen liigamaalin, Veteli innostuu.

Lisää uutisia