FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.04 // 28.1.2020

FC Hakalle tärkeitä kumppanuussopimuksia

FC Hakalle tärkeitä kumppanuussopimuksia

FC Haka pelasi lauantaina tasapelin KuPS:n kanssa Suomen Cupin avauksessa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigaan palannut FC Haka ja Pohjola Sairaala ovat solmineet kolmevuotisen yhteistyösopimuksen alkaen kaudesta 2020.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme aloittaa laajan yhteistyön Pohjola Sairaalan kanssa. Nyt saamme kaikkien pelaajien vakuutukset samasta paikasta ja kaikille pelaajille Pohjola Sairaalan loistavan ja ammattitaitoisen hoitopolun, toteaa FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

Yhteistyötä olivat solmimassa Pohjola Sairaalalta Tiina Lassila, Heikki-Jussi Laine ja Tero Sinisalo sekä FC Hakalta Olli Huttunen ja Teemu Tainio.

- Olemme innoissamme yhteistyön alkamisesta legendaarisen ja pitkät perinteet omaavan FC Hakan kanssa. Huomasimme jo heti neuvottelujen alkuvaiheessa arvojemme kohtaavan, jonka myötä oli helppo löytää yhteinen sävel yhteistyöhön. Suhtaudumme molemmat intohimoisesti ja tarvittavalla nöyryydellä työhömme. Tiedämme, että lajinsa huipulle pääsee vain tekemällä sitä mitä parhaiten osaa – lukemattomia kertoja uudelleen. Meidän tehtävänämme on palauttaa vamman tai vaivan sattuessa pelaajat nopeasti takaisin arkeen ja pelikentille. Panostamme kuitenkin ennen kaikkea tapaturmien ennaltaehkäisyyn. Lähdemme innolla rakentamaan yhteistyötä ja haluamme tukea FC Haka:n menestystä niin pelikentillä kuin sen ulkopuolellakin!, kertoo Tampereen Pohjola Sairaalan yksikönpäällikkö Tiina Lassila.

Lisäksi FC Haka ja Ravintola Stella jatkavat yhteistyötä kaudella 2020. Luvassa on esimerkiksi etuja kausikorttilaisille Veikkausliigakauden ajan.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia