FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.03 // 25.1.2020

Lassi Järvenpäältä kehut IFK-luotsi Syberyjskille: "Todella pidän hänestä"

Lassi Järvenpäältä kehut IFK-luotsi Syberyjskille: "Todella pidän hänestä"

Lassi Järvenpää on positiivisella mielellä cupin avauksen alla. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin puolustaja Lassi Järvenpää on saanut erittäin hyvän ensivaikutelman joukkueen uudesta päävalmentajasta Lukas Syberyjskistä.

Järvenpää odottaa lauantaina Suomen Cupin ottelulla FC Interiä vastaan alkavaa kilpailukautta innolla, eikä vähiten Syberyjskin tuomien uusien tuulien ansiosta.

- Hän on tuonut tullessaan tiettyä ammattimaisuutta seuraan ja lisäksi hänen pelityylinsä sopii minusta hyvin meille pelaajille. Lisäksi hän on erittäin selkeä ohjeistuksissaan, Järvenpää sanoo.

- Tähän saakka on ollut todella positiivista, todella pidän hänestä.

Lauantain Inter-ottelun yksi mielenkiinnon kohteista on vastapuolelle nyt asettuva viime kaudella IFK:ssa hienosti esiintynyt Rick Ketting. Järvenpään mukaan Kettingin kohtaaminen on vain hieno asia.

- Mukavaahan se on tietysti. On aina vähän erityistä kohdata vanha joukkuekaveri tällä tapaa. toivottavasti voimme hyötyä siitä, että olemme pelanneet hänen kanssaan kokonaisen kauden.


FC Inter – IFK Mariehamn LähiTapiola-areenalla lauantaina 25.1. kello 15.15. Ottelu on nähtävillä suorina lähetyksinä Ruutu-palvelussa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia