AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 25.1.2020

KuPS-luotsi Erlandsen: "Tasapeli oli pettymys, emme pelanneet niin hyvin kuin viimeksi"

KuPS-luotsi Erlandsen: "Tasapeli oli pettymys, emme pelanneet niin hyvin kuin viimeksi"

Arne Erlandsen pettyi tulokseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran pelikausi 2020 alkoi lauantaina tasapelin arvoisesti. Valkeakosken Tehtaan kentällä pelattu Suomen Cupin alkulohkon ottelu FC Hakaa vastaan päättyi lopputulokseen 1-1.

Kotijoukkueen Akseli Lehtojuuri viimeisteli Hakan johtomaalin 51. peliminuutilla. Kuopiolaiset nousivat lopussa tasoihin, kun hyökkääjä Ilmari Niskanen viimeisteli vapaapotkusta tasoitusosuman (84 min).

Kuopiolaiset hakivat Valkeakoskelta voittoa. Uudistuneen joukkueen pelaamisessa oli jälleen paljon hyviä elementtejä, parannettavaa tietenkin jäi seuraavaa ottelua varten.

- Me toivoimme että me olisimme pelanneet tänään paremmin ja voittaneet, mutta niin ei tapahtunut. Tämä ei ollut meiltä niin hyvä peli kuin edellinen oli. Suurin osa tästä pelistä oli tasaista, lopussa me painoimme viimeiset 15-20 minuuttia ja loimme tilanteita. Tasapeli on pettymys, sillä me halusimme voittaa ja se ei toteutunut, päävalmentaja Arne Erlandsen totesi.

Niskanen oli näkyvässä roolissa viime syksyn ratkaisuotteluissa ja sai kunnian viimeistellä tämän talvikauden ensimmäisen cup-maalin. Puolustaja Taneli Hämäläinen nousi jälleen edustusjoukkueen aloituskokoonpanoon pelaten hyvin. B-lohkosta on ennakoitu hyvin tasaista ja kuopiolaisten voittojahti jatkuu ensi perjantaina oman kotiyleisön edessä, kun FC Lahti saapuu vierailulle Kuopio-halliin toisen sarjakierroksen otteluun.

- Meidän pitää tehdä kovasti töitä joka päivä ja tehdä asioita harjoituksissa paremmin. Jos sen teemme, tulemme me näyttämään parempia puoliamme, päävalmentaja painotti.

Lisää uutisia