FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.03 // 25.1.2020

​IFK Mariehamnin Syberyjski ei ota paineita puuttuvista palasista – "Hyvä tunne yksinkertaisesti"

​IFK Mariehamnin Syberyjski ei ota paineita puuttuvista palasista – "Hyvä tunne yksinkertaisesti"

Lukas Syberyjski kehuu pelaajaryhmäänsä. (Kuva: IFK Mariehamn)

Suomen Cupin lohkovaiheen alkaessa IFK Mariehamnin ryhmä kautta 2020 ajatellen ei vielä ole lopullisessa muodossaan.

Lähtökohtaisesti IFK hakee vielä viittä pelaajaa joukkueeseen, mutta päävalmentaja Lukas Syberyjski ei ole tilanteesta huolissaan.

- Ei kyse ole muusta kuin siitä, että me teemme töitä niillä edellytyksillä, jotka meillä juuri nyt on. Asia on oikeastaan sama kuin se, että meillä olisi viisi pelaajaa sivussa ennen jotain ottelua liigakaudella, Syberyjski vertaa.

Jos määrässä vielä puuttuukin, niin laadun osalta Grönvittin peräsimeen tarttunut luotsi on hyvin tyytyväinen.

- Voin ottaa kantaa vain siihen mitä käsissä on juuri tällä hetkellä. Ja sen voin sanoa, että sen mitä olen tästä ryhmästä tähän saakka nähnyt, niin se on äärimmäisen kunnianhimoinen ja kehittymishaluinen. Minulla on yksinkertaisesti hyvä tunne.

Kilpailukauden IFK avaa lauantaina cupin avauspelillä FC Interin vieraana.

- Siitä tulee jännittävää, kohtaamme joukkueen, jolla on sama valmentaja kuin viime vuonna ja joka on ehtinyt tehdä huolellisesti töitä. Sen mitä olen nähnyt, Inter on tarkka ja yksityiskohtiin paneutuneet sen suhteen mihin he pyrkivät. Ja usein kun yleisilme on selkeä se tarkoittaa myös hyviä esityksiä, Syberyjski arvioi lauantain vastustajaa.


FC Inter – IFK Mariehamn LähiTapiola-areenalla lauantaina 25.1. kello 15.15. Ottelu on nähtävillä suorina lähetyksinä Ruutu-palvelussa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia