FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.03 // 24.1.2020

TPS vahvisti hyökkäystään - senegalilainen Babacar Diop sopimukseen

TPS vahvisti hyökkäystään - senegalilainen Babacar Diop sopimukseen

TPS vahvistaa hyökkäyspäätään Suomen Cupin otteluiden kynnyksellä testissä pari viikkoa olleella senegalilaiskärki Babacar Diopilla.

26-vuotias hyökkääjä on pelannut käytännössä koko uransa Turkissa. Hänellä on takanaan myös Süper Lig -kokemusta Kayserisporin riveistä. 192-senttisen Diopin sopimus kattaa kauden 2020 ja TPS:llä on hänen sopimuksessaan optio myös kaudesta 2021.

Babacar Diop on harjoitellut TPS:n mukana nyt kaksi viikkoa ja hän on vakuuttanut osaamisellaan TPS:n valmennuksen. Hän myös pelasi viime viikolla myös harjoitusottelussa salolaista SalPaa vastaan. Diop on myös lauantaina mukana TPS:n kokoonpanossa, kun raitapaidat matkustavat HJK:n vieraaksi Suomen Cupin avausotteluun Helsinkiin.

- Meiltä puuttuu vähän sellaista röyhkeää maalille ajamista ja Diop tuo selkeän fyysisen pelotteen vastustajan maalille. Haemme myös pidemmille avauksille ja keskityksille päättäjää. Hän pelaa erittäin hyvin myös selkä maaliin päin.

- Diop ollut meidän mukana nyt kaksi viikkoa ja hän on ollut sanalla sanoen hyvä. Myös kuti lähtee erittäin kovaa ja asenne on kohdallaan, joten ammattimiehestä on selvästikin kysymys, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen summaa.

vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia