AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 24.1.2020

FC Lahti avaa Suomen Cupin - poissaolijoita ja uusia nimiä lauantaina

FC Lahti avaa Suomen Cupin - poissaolijoita ja uusia nimiä lauantaina

FC Lahti avaa cupin kotiottelulla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti aloittaa oman Suomen Cupin karsintansa lauantaina kotiottelulla Ilvestä vastaan.

FC Lahdelle ottelu on historian 87. Suomen Cupissa ja kertaalleen mastokaupungin ylpeys on yltänyt finaaliin asti.

Tammikuussa Lahti pelasi kaksi harjoitusottelua. Mikkelin Palloilijat yllätti Lahden Mukkulassa, mutta viikkoa myöhemmin mustapaidat kaatoivat kovalla nipulla liikenteessä olleen Hongan lukemin 2-1. Maalinteossa lahtelaisista onnistuivat Jasin Assehnoun ja aivan ottelun lopussa Matias Niuta. Etenkin Assehnoun oli läpi ottelun vaarallinen.

Pyry Lampinen loukkautui vakavasti perjantaina 17.1.2020 harjoitusottelussa FC Lahti – FC Honka. Vasemman jalan nilkkaan tuli murtuma sekä nivelsiteiden repeämä. Jalka on leikattu kuluneella viikolla ja leikkaus onnistui erinomaisesti. Kuntoutuksen mennessä suunnitelmien mukaisesti Pyry Lampinen nähdään kesällä 2020 taas tositoimissa.

Lampisen lisäksi varmasti sivussa ovat myös Altin Zeqiri, Henri Eninful ja Teemu Jäntti. Toisaalta tuore sopimuspelaaja Dimitry Imbongo on valmennusjohdon käytettävissä. Lisäksi Lahti on tehnyt juniorisopimuksen FC Kuusysin kasvatin Tapio Torpon kanssa ja hän on edustuskelpoinen lauantain ottelussa.


FC Lahti - Ilves lauantaina 25.1. kello 14.00 Mukkulan hallissa. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

Lisää uutisia