FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.03 // 24.1.2020

​Billy Ions jatkaa SJK:ssa - hiljalleen takaisin joukkueen mukaan

​Billy Ions jatkaa SJK:ssa - hiljalleen takaisin joukkueen mukaan

Billy Ions on palaamassa pelikuntoon. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on sopinut hyökkääjä Billy Ionsin kanssa jatkosta SJK:n riveissä.

Ions on ollut sivussa loukkaantuneena viimeisen parin vuoden aikana useampaan kertaan ja häntä pitkään kiusannut vanha vamma operoitiin viime syksynä. SJK tarjosi kaudesta 2016 lähtien seuraa edustaneelle Ionsille mahdollisuuden laittaa itsensä kuntoon yhdessä joukkueen kanssa. Ja koska leikkaus sujui hyvin, voi Ions olla vielä tärkeä palanen SJK:n alkavalla kaudella.

25-vuotias Ions on pelannut SJK:ssa kaikki kilpailut mukaan laskien 65 ottelua, tehnyt niissä 19 maalia sekä antanut 12 syöttöä. Hän tuli Suomeen alunperin PS Kemin riveihin jo tammikuussa 2013 ja pelasi kemiläisten riveissä Kakkosessa, Ykkösessä ja lopulta Veikkausliigassa, ennen siirtoa SJK:n paitaan. SJK:ssa hän oli mukana voittamassa pronssimitaleja ensimmäisellä kaudellaan.

Luonnollisesti Ions ei ole vielä pelikunnossa ja kuntoutuminen ottaa oman aikansa, mutta on mahdollista, että hän pelaa SJK:n kanssa Veikkausliigaa alkavalla kaudella. Ions itse on valmis hakemaan pelituntumaa vaikka SJK Akatemian mukana Ykkösessä.

- On mahtavaa olla takaisin Seinäjoella. Ensimmäiset päivät harjoituksissa ovat tuntuneet hyvältä. Ensimmäinen tavoitteeni on saada hyvän harjoitusjakso ilman takaiskuja ja palata hiljalleen takaisin joukkueen mukaan. Otan päivän kerrallaan ja katsotaan kuinka hommat etenee. Joukkue vaikuttaa todella hyvältä ja olen tällä hetkellä erittäin onnellinen, kertoo Billy Ions.

- Tämän seuran kannattajat ovat olleet minulle mahtavia ja aina tukenani. Toivonkin, että palaan kentille täydessä iskussa ja pystyn auttaa tätä seuraa parhaani mukaan, sanoo Ions.

Lähde: SJK:n tiedote
vko.07 // 22.2.2020
Lisää uutisia