FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.03 // 23.1.2020

SJK:n Respect-rahastolle tukea myös Seinäjoen kaupungilta

SJK:n Respect-rahastolle tukea myös Seinäjoen kaupungilta

Vuonna 2019 SJK:n Respect-rahasto tuki lasten jalkapalloharrastusta noin 14 000 eurolla. Tänä vuonna tukea on luvassa lisää, kun Seinäjoen kaupunki on osoittanut uuden erityisavustuksen vähävaraisten perheiden 7-15 -vuotiaiden lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen.

Seinäjoen kaupunki on saanut aluehallintovirastolta tukea juniorityötä tekevien seurojen avustamishankkeeseen. Kaikkiaan tukea on osoitettu käytettäväksi 28 000 euroa vuoden 2020 loppuun mennessä. SJK-juniorit ry. on yksi Seinäjoen kaupungin hankkeeseen mukaan kutsutuista seuroista ja tavoitteena on auttaa niitä perheitä, joille harrastamisen kustannukset tämänhetkisessä elämäntilanteessa ovat kasvaneet liian koviksi.

SJK:lla on ennestään oma vastaava hankkeensa, Respect-rahasto, jonka kautta SJK-juniorien perheet voivat anoa hakemuksella tukea lasten jalkapalloharrastuksen kuluihin. Seinäjoen kaupungin osoittaman tuen myötä saadaan nyt lisärahaa jaettavaksi 7-15 vuotiaiden seuramaksuihin.

SJK:n Respect-rahasto on saanut tälle vuodelle lisäksi 2000 euron tuen Jalkapallo-Säätiöltä. Monet yritykset ja yhteistyökumppanit ovat myös tukeneet SJK:n Respect-rahastoa ja rahaston saldoa kasvatetaan myös seuran jäsenmaksuilla, jotka ohjataan suoraan Respect-tilille.

Lisätietoja SJK:n Respect-rahastosta alla olevan lähdelinkin kautta.

Lisää uutisia